Bug labirint Azrael

În această secţiune veţi putea raporta orice bug găsit pe server-ul nostru.
Noi vom încerca să rezolvăm problema în cel mai scurt timp posibil.
Locked
Punish
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Sun Oct 06, 2019 3:26 pm

Tue Nov 19, 2019 9:03 pm

Salut

Am inteles ca labirintul la azrael, (etaj 3 cred) poti invata un traseu si sa il folosesti mereu...problema este ca nu merge asa ca am invatat 2 trasee dar nici cu 2 cateodata nu reusesc ( nu inteleg motivu) dar uneori te da in alte camere decat ar trebui, va rog sa rezolvati aceasta problema, sau daca eu am inteles gresit si mereu se schimba traseul va rog sa ignorati acest mesaj.

Cu stima,
Furry
User avatar
Einsza
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Jun 03, 2019 2:26 pm
Location: Underworld

Sun Nov 24, 2019 4:37 pm

Buna! Eu am invatat un traseu si acela a mers mereu. Nu am avut probleme niciodata cu el. Am incercat si alte trasee si tot am reusit, cu chiu, cu vai.
Theodor
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 2
Joined: Wed Oct 30, 2019 10:28 pm

Mon Nov 25, 2019 9:41 am

Sunt 6 posibilități, degeaba memorezi 2-3 trasee.
User avatar
[GA]Beebo
Administrator
Administrator
Posts: 212
Joined: Mon Feb 11, 2019 7:29 pm
Has thanked: 2 times
Contact:

Sun Dec 15, 2019 11:38 am

Punish wrote:
Tue Nov 19, 2019 9:03 pm
Salut

Am inteles ca labirintul la azrael, (etaj 3 cred) poti invata un traseu si sa il folosesti mereu...problema este ca nu merge asa ca am invatat 2 trasee dar nici cu 2 cateodata nu reusesc ( nu inteleg motivu) dar uneori te da in alte camere decat ar trebui, va rog sa rezolvati aceasta problema, sau daca eu am inteles gresit si mereu se schimba traseul va rog sa ignorati acest mesaj.

Cu stima,
Furry
T/C - Rezolvat
Locked