Reclamatie GetGoodKid [IN VERIFICARE 23/07/2020]

În această secţiune veţi putea reclama un jucător pentru încălcarea regulamentului.
Locked
User avatar
SamaelAkaSase
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Thu Feb 13, 2020 3:53 pm

Tue Jul 21, 2020 9:41 pm

Nume: WON
Nume reclamat: GetGoodKid
Motiv: Ma joc pe server inca din primele zile, am sustinut si voi sustine metin2legend asa cum pot, asta din cauza ca mereu am fost luat in seama de catre staff, pentru ca mereu am avut aceeasi viziune. Un staff care vrea sa faca serverul asta privat unde ne strangem toti cu drag, friendly, in sensul ca nu promoveaza ura, ci vor sa avem un gameplay cat mai putin toxic, sa ne relaxam, sa formam o comunitate misto si sa zicem ca aici e locu unde iti petreci timpu cu drag. Si visul asta al lor cat si al meu, pe zi ce trece se apropie sa devina o realitate, daca pana mai ieri, isi baga fiecare ce putea unde putea, astazi rata s-a diminuat, daca pana mai ieri capatai frustrari dupa o ora de joc, azi s-ar putea sa iti faci prieteni. Multumesc Metin2Legend pentru asta. Cu toate astea, nu e suficient, in ciuda incercarilor eterne de a face anumiti jucatori sa inteleaga ca ura asta gratuita nu prinde bine nimanui, exista si exceptii, vreau sa il reclam pe GetGoodKid, pentru ca este un om foarte toxic, pentru ca ruineaza gameplay'ul multora. Nu numai ca injura cum prinde ocazia, el si ameninta, nu vreau sa ma inteleaga cineva gresit, nu imi este frica de el, nimanui nu ii este, dar cu toate astea intra intr-un mediu care deschide porti spre lucruri care nu sunt deloc ok. Eu stiu ca voi vreti egalitate intre jucatori si mereu faceti sa fie bine, dar propun ca getgoodkid sa fie banat, asta pentru ca un mute, nu inseamna nimic pentru el, faptul ca ii dati mute doar ii satisface egoul, faptul ca peste 30 de oameni ii repeta ca nu e ok ce face, doar il porneste, faptul ca sunt jucatori de nivel mic care decid ca vor sa se lase atunci cand unu ca el incepe sa-i farmeze pentru ca are frustrari personale ii da satisfactie, are iteme si a fost si el devotat serverului, dar in ce fel ? Eu cred ca toxicitatea asta nu prinde bine, nici Jucatorilor de pe server, cat nici lui. Eu sunt un om foarte calm, glumet, fac glume proaste dar stiu cand intrec limita si ma controlez, Ei bine, ieri am umplut chatul cu injuraturi din cauza lui, din cauza faptului ca incercam sa-i explic ca trebuie sa inceteze, nu sunt mandru de mine, mi-am pierdut controlul si asta in fata unui om instabil psihic. Eu vreau sa raman cu experienta ca ma simt bine pe metin2 legend, nu ca imi capat frustrari din cauza oamenilor ca ei, nu sunt singurul care gandeste asa, sunt multi, multi jucatori care ar vrea ca el sa fie pedepsit pentru modul in care trateaza STAFFul cat si jucatorii. Astazi l-a injurat si amenintat pe un helper, el crede ca-i amuzant, nu este. Cu stima WON. Astept un raspuns din partea unuia dintre GM daca se poate, ei sunt mai in masura sa echilibreze situatia in balanta, multumesc pentru timp.
Dovada: Nu cred ca este necesara, cu totii cunoasteti situatia.
What can you do against the lunatic who is more intelligent than yourself, who gives your arguments a fair hearing and then simply persists in his lunacy?
User avatar
GT6
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Wed Mar 25, 2020 10:21 pm

Tue Jul 21, 2020 9:51 pm

Sustin spusele mai sus,mai mult primesc amenintari si pe facebook de la acest individ care zice ca stau aproape de el si ca vine sa "imi rupa urechile" ca stie ca stau aproape de el. Este cel mai toxic player,era pe contul Dei,acum s a reprofilat si face prostii de pe alte conturi,mai multi playeri sunt in situatia descrisa mai sus,acest player recunoscand chiar ca e placerea lui sa vina pe server sa ne injure seara de seara!
Locked