Page 1 of 1

Recrutare Helper

Posted: Sun Feb 17, 2019 2:19 pm
by RaressJR
Bună ziua,

Mă numesc Rareș, am 23 de ani, sunt din București , sportiv de Performanță și urmez cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport. Mare parte a timpului mi-l petrec practicând sport iar timpu liber îl încarc cu fel și fel de activități printre care și Metin2. Cu o experiență vastă zic eu, am încercat fel și fel de servere unde, recunosc, sunt puțin depășit de evoluția jocului în decursul anilor. Am ales Metin2 Legend pentru că îmi amintește de Metinul cu care o parte dintre noi am crescut. Scriu aceste rânduri în speranța că voi ajuta și îndruma jucătorii pe parcursul aventurii lor metin2. Mult succes tuturor!

Mulțumesc.

Re: Recrutare Helper

Posted: Sun Feb 17, 2019 5:29 pm
by GeorgeMcv
Pai modelul il respectam? Nu ne-ai spus pe joc cine esti... nimic..

Re: Recrutare Helper

Posted: Mon Feb 18, 2019 7:05 am
by RaressJR
Salut george!

Consider că am respectat modelul întocmai. Într-adevăr mi-a scăpat ce ai menționat, dar cred că se poate verifica de către admini.

Mulțumesc,
O zi bună !!!

Re: Recrutare Helper

Posted: Mon Feb 18, 2019 5:29 pm
by GeorgeMcv
Unde e modelul respectat ca nu-l vad?

Re: Recrutare Helper

Posted: Mon Feb 18, 2019 6:28 pm
by RaressJR
Salut!

Am specificat nume, vârstă, hobby, etc. Crede-mă că era mult mai ușor să dau copy-paste modelului și să completez niște câmpuri. Te așteptăm cu cererea ta!

Spor.

Re: Recrutare Helper

Posted: Tue Feb 19, 2019 7:23 am
by Spike
Cel mai mare contra pe care o să-l dau vreodată probabil, nu, adminii nu stau sa verifice cine esti, nu am verificat modelul cererii dar din cate imi aduc aminte ai nevoie si de o poză cu caracterul care să confirme că ai 10k+ minute, crezi că un limbaj elevat și aroganța de care dai dovada te recomandă ?
CONTRA .

Re: Recrutare Helper

Posted: Tue Feb 19, 2019 11:21 am
by alexus97
Nume real: Alexandru
Varsta ta: 21
De unde provi: Buzau
Cu ce te ocupi: Momentan , stau in fata PC-ului .
Care este hobby-ul tau: Sa imi petrec timpul pe Metin2
O descriere despre tine: Sunt o persoana calma , si imi place sa ma joc . Am timp liber 24/24 . in fata pc-ului imi petrec 18-20/24h doar pe metin .
Nu am obligatii sau alte chestii . Vreau sa ajut servarul deoarece este tipul de server clasic cum a fost odata . RESPECT !

Numele caracterului:Steff
Nivelul detinut pe joc: 75
Minute jucate (ScreenShoot):27369 ( Nu pot afisa poza , te rog sa verifici minutele )
De ce crezi ca meriti Helper?: Cred ca merit acest " POST " deoarece imi petrec foarte mult timp pe joc , am foarte mult timp liber . 18-19/24h in fata pc-ului
Si cred ca pot ajuta foarte mult playeri care au nevoie de ajutor cu o intrebare
Tin sa mentionez , experienta am 6 ani . am fost GM pe Metin2SR / VIP pe Metin2 Steel // H pe Metin2 Guabina // GM pe Metin2 Earth si multe alte metine care am putut sa ajut .
Multumesc pentru timpul acordat !

Re: Recrutare Helper

Posted: Sun Mar 03, 2019 6:43 pm
by [GA]Beebo
Salutare,

Ne pare rau dar esti RESPINS , modelul nu este respectat in totalitate si aici nu este chiar vorba despre (dovada cu minutele jucate)
Descrierea este putin prea joasa si nu se ridica la ceea ce am dorit noi sa auzim. Iti dorim succes pe viitor.