Page 1 of 1

Anunt #2: Despre evenimentul Invazia sefilor

Posted: Mon Jun 24, 2019 10:13 am
by [GA]Beebo
Image
Buna ziua,

De data aceasta vom vorbi despre evenimentul ,,Invazia Sefilor''
Dupa cum bine stiti opinia voastra conteaza pentru noi in limita in care nu incalcam modul de gameplay (PVM HARD)
Dorim sa aflam unde v-ar placea mai mult sa fie organizat evenimentul ''Invazia Sefilor'' locul trebuie sa fie specific & unde sa aibe acces toti jucatorii serverului nostru.

Nume caracter:
Nivel:
Opinie Loc: exemplu: map1,map2,bo, desert,oaza s.a.m.d

Cu drag @Legend2

Re: Anunt #2: Despre evenimentul Invazia sefilor

Posted: Mon Jun 24, 2019 12:02 pm
by slevasandrei
Nume caracter: Dei
Nivel: 77

Opinie: Pentru acest eveniment as propune urmatorul lucru.. o harta specifica doar evenimentului cu sefi, in care toate regatele sa fie neutre (rosu, albastru, galben) pentru a putea coopera in a omori toti sefii, caci altfel fie nu are succes evenimentul ca nu pot fi omorati toti, fie risti sa omori alti jucatori/sau risti sa te omoare altii.

Re: Anunt #2: Despre evenimentul Invazia sefilor

Posted: Mon Jun 24, 2019 12:19 pm
by Einsza
Nume caracter: [H]Einsza
Nivel: 86
Opinie Loc: propun divizarea evenimentului.
1. In oaza, pentru playerii de nivel pana in 65. Se poate ajunge usor si este un punct comun pentru absolut toti playerii mici.
2. Map1 al unui regat, pentru playerii cu nivel peste 65. Avand in vedere ca Map1 Galbeni si Rosii sunt pustii... zic sa fie organizat acolo. Ori poate sus la DT, dar nu-l vad un loc stralucit. Sau chiar Map1 Albastrii, dar exista shop-uri si alti playeri care poate ar incurca mai mult.

O idee de mapa pentru cei mari nu-mi prea vine in minte, dar ideea de divizare mi se pare mai usor de efectuat, neincurcandu-se mobii si fiecare avand sansa sa se bucure de eveniment la orice nivel.