[SERVER UPDATE ] 11.06.2022

Aici veţi descoperi toate noutăţile legate de Metin2Legend (TOATE VERSIUNILE VECHI)
Here you will find all the news related to Metin2Legend (ALL OLD VERSIONS)
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 33
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm
Contact:

Sat Jun 11, 2022 2:27 pm

Image

  • - In Padurea Rosie s-a bagat limita de nivel minim 75 pentru farmat/crescut. Ei bine,piata era sugrumata de cei care faceau padurea rosie la nivel mic pentru ca intradevar dropul este unul mai bun dar asta nu inseamna ca e si corect vizavi de cei cu nivel mai mare care nu mai isi pot alege locuri mai mici de farmat. Prin asta am stabilit si am avut intentia de a le lasa celor care avanseaza in nivel prioritatea de a farma acolo.
  • - LATER EDIT: Aceiasi limita s-a bagat si in Padurea Fantomelor(Lungsam) dar aici aveti nevoie de lv. minim 60!
  • - A fost adaugata o optiune noua "DISTRUGE OBIECTUL" in momentul in care vrei sa arunci ceva din inventar. Acum nu mai este necesar sa duceti obiectele ce nu pot fi sterse la Cetateanul Turmentat.
  • - Au fost adaugate peste 10 emotii noi. Aceseta se pot obtine din Geanta cu Emotii , ce va fi disponibila la numeroase evenimente. Emotiile nu aduc nimic in plus,doar umpic de divertisment in jocul nostru.
  • - Evenimentul Floral va fi disponibil in saptamana urmatoare ,aceste flori pot aduce bonusuri caracterului vostru pe termen limitat de timp celor care vor participa la acest tip de eveniment.
  • - A fost adaugat Vrajeste Obiectul PRO. Este un obiect destul de important pentru ca acesta va va permite sa schimbati la alegere unul din bonusurile de pe iteme insa acest bonus va pica aleatoriu asa ca o sa aveti nevoie si de noroc. Obiectul va fi disponibil pe termen limitat in ItemShop la o suma destul de maricica si la alte evenimente de pe serverul nostru (DOJANG/WAR BRESLE) .
  • - A fost crescuta sansa de drop la misiunea de lv 55 a lui Uriel cu pagina de carte de la Capcaunii din Templul Hwang.
⭐️ Foarte important e ca aveti nevoie de update la client (folosind autopatcherul cu toate clientele inchise) sau descarcand ultima versiune de pe website-ul nostru!


Cu drag si stima, Echipa #Legend2
Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests