Cerere Helper (ACCEPTATA)

In aceasta sectiune poti sa faci o cerere pentru helper
Locked
User avatar
Einsza
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Jun 03, 2019 2:26 pm
Location: Underworld

Tue Jun 04, 2019 11:15 am

Nume real: Bianca
Varsta ta: 19 ani
De unde provi: Pitesti, Arges
Cu ce te ocupi: proaspat absolventa de liceu, in curand tattoo artist
Care este hobby-ul tau: desenul, tatuajele, grafica, jocurile, scrisul (o carte deja este in lucru), organizarea (da, da, este un hobby)
O descriere despre tine: Ma numesc Bianca, sunt absolventa de liceu, profil economic. Sunt o persoana cu un simt al umorului foarte dezvoltat, organizata si sincera. Ma integrez usor oriunde, deoarece stiu sa ma modelez dupa situatii, locuri si oameni. Sunt creativa, iar asta ma ajuta foarte mult in ceea ce fac si ceea ce voi vrea sa fac pe viitor (tatuaje si scrisul unei carti). Imi place sa ajut cu orice, oriunde, fie in mediul online, fie in viata de zi cu zi. De obicei sunt deschisa la comunicare. Am ajutat foarte multi playeri cu informatii inca de cand am descoperit cum sta treaba pe aici (din pacate multi dintre acestia nu mai joaca). Pot spune ca am avut mici conflicte cu 2-3 playeri in trecut (acum in jur de 5 luni), in rest ma integrez destul de bine si in continuare ajut cu informatii. Nu-mi place sa ma fac remarcata, desi uneori, la plictiseala, tind sa fac asta. Sunt o persoana ce-si cunoaste drepturile, si le exercita. Sunt capabila sa argumentez si sa renunt, cand este cazul. In general mentin o distanta fata de persoanele ce-mi sunt apatice sau nu le cunosc destul de bine. Mereu am avut un limbaj adegvat cu persoanele necunoscute. Am revenit acum cateva saptamani, deoarece am lipsit de pe server de la inceperea semestrului al doilea de liceu, scoala ocupandu-mi 80% din timp.

Numele caracterului: Einsza
Nivelul detinut pe joc: actual 84
Minute jucate (ScreenShoot): https://postimg.cc/1nqcNjPn
De ce crezi ca meriti Helper?: am trecut prin foarte multe servere private de Metin2, unde am detinut si functii precum Helper, Moderator, Designer Grafic si Game Master. Am detinut 3 servere care din pacate nu au fost populate si drept urmare a trebuit sa le inchid. Am lucrat singura timp de 6 luni pentru deschiderea unui server identic cu acesta, prin punerea la punct a fiecarui detaliu din joc, deci am invatat aproape pe de rost toate dropurile, toti mobii si mapele. Deschiderea serverului nu a putut fii realizata, din pacate, deoarece nu am putut gasi oameni de incredere pentru partea tehnica. Am vaste cunostiinte despre joc in general, nu doar despre server. Am incercat mereu sa ma implic in activitatea serverului, prin participarea la concursuri, propuneri, opinii, reclamatii, ajutor, informare. Momentan, am destul timp liber pe care il pot petrece pe server. Consider ca cele enumerate mai sus sunt atuuri in ceea ce priveste recrutarea mea de catre echipa STAFF.
Esti deacord cu decizia luata de staff in cazul in care nu vei fii acceptat?: desigur, deciziile sunt luate de catre oamenii ce au aceasta putere.
Image
✨🌸🔮🌸✨
𝐍𝐚𝐦𝐞: 𝐄𝐢𝐧𝐬𝐳𝐚
𝐋𝐞𝐯𝐞𝐥: 𝟗𝟎
𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬: 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧 𝐅𝐨𝐫𝐜𝐞 𝐒𝐡𝐚𝐦𝐚𝐧
𝐄𝐦𝐩𝐢𝐫𝐞: 𝐒𝐡𝐢𝐧𝐬𝐡𝐨𝐨

𝙵𝚘𝚛𝚖𝚎𝚛 [𝙼𝙾𝙳]
BahaoS
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 2
Joined: Wed Jun 05, 2019 8:24 pm

Wed Jun 05, 2019 8:30 pm

Pro,nu doar pentru ca suntem impreuna ci pentru faptul ca este o persoana care intr-adevar a ajut foarte multi playeri cu informati.
Image
User avatar
[GA]Beebo
Administrator
Administrator
Posts: 428
Joined: Mon Feb 11, 2019 7:29 pm
Contact:

Fri Jun 07, 2019 1:55 pm

Buna,

In primul rand felicitari pentru exercitarea fiecarui propozitii in parte si frumos asezat in randuri o cerere demna de acceptat.
Faptul ca detii experienta este un + pentru tine si te poate mentine la un anumit punct stabil si fara probleme sunt de parere ca iti vei face treaba chiar mai bine decat ne-am imagina.
In echipa #Legend2 ne place sa fim corecti, coerenti si nu in ultimul rand sa aratam respectul cuvenit tuturor persoanelor fie ei noi sau vechi.

Ca drept urmare doresc sa te instintez faptul ca ai fost ACCEPTATA pentru acest grad!
Termenul de teste ca drept urmare este de 14 zile dupa care se ofera un raspuns daca perioada ta se sfarseste aici sau continua.

Info: Te rugam sa ne contactezi prin link-ul afisat in ,,mesajul privat'' dat de catre noi, termenul de contactare este de 3 zile.

Cu drag, #Legend2
Locked