[GHID] Mounti Puternici

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 78
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

[GHID] Mounti Puternici

Post by [GA]Magic59 »

Image
Ce este un mount puternic?
Un mount puternic este un mount ce poate fi evoluat. Asta înseamnă că îl puteți îmbunătăți. Luptând de pe el veți beneficia de un bonus pre-definit, dar puteți folosi și competențele de călărie normale. Există trei niveluri de evoluție corespunzătoare celor 3 niveluri ale calului normal:

Image Sigiliu Mount Tânăr (cal nivel 1-10),
Image Sigiliu Mount Sălbatic (cal armat nivel 11-20) și
Image Sigiliu Mount Curajos (cal militar nivel 21).

Care este valabilitate mount-ului puternic?
Mount-ul are o perioadă de valabilitate standard de 7 zile după care sigiliul folosit la chemarea acestuia dispare. Valabilitatea sigiliului poate fi extinsă prin evoluție sau transformare, primind astfel un timp adițional de 1 până la 4 zile.

De unde se poate obține un mount puternic?
Puteți cumpăra o Image Autorizație pentru Mount din Item Shop, sau puteți obține un Image Sigiliu Mount Tânăr de 7 zile în joc de la Șefi și Metine zilnic între 19:00-21:00. Tot din acelasi loc poti obtine si Pergamentul Transformarii & Evolutiei.

Cum aleg bonusul?
Atunci când evoluați sigiliul la Grăjdar, acesta vă va cere să alegeți un bonus pentru mount. Puteți alege unul dintre bonusurile următoare: tare împotriva monștrilor, bonus experiență, valoare atac, apărare, puncte de mana. Bonusul va fi disponibil din momentul în care veți evolua mountul la primul nivel – Mount Sălbatic.

Cerințe de călărie
Image

Ce îmi oferă fiecare nivel de evoluție?
Image
Locked