Propuneri schimbat concluzii

În această secţiune veţi putea propune orice sugestie pentru îmbunătăţirea serverului.
Locked
Forgoten1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2020 12:48 am

Sat Jan 11, 2020 1:56 am

Bună la toți, sunt un player ce am jucat încă de când sa deschis serverul am jucat cam 5 luni aproximativ, după care m-am lăsat. Acum m-am reapucat din nou sa joc și a trecut o luna ca concluzie îmi place mult ca au apărut mai mulți jucători noi. Acum e mai interesant dar trebuie sa facem sa vina mult mai mulți. Și de aceasta am decis sa implic și eu nu niște sugestii. Vreau ca să fie citit de cât mai mulți oameni și sa mai adăugați la ideia mea alte noi idei. Citit sugestiile altor jucători am zis asa(părerea mea)

1.Nu cred ca mai trebuie de adăugat itm noi. Ca de exemplu bijuteriile suflet cristal sau altele de genul acesta. Pentru ca o sa va plictisit și de alea și o sa vreți mai mult și mai mult și o sa ajungă sa se strice concepția ai acestui server.

2. As propune ca să fie adăugat sau modificat dropul de la azrael sau dragon sau la boșii greu de bătut. Sa fie la fiecare un obiect ca gen ,,,inelul bucuriei,, sa fie sub diferite tipuri de bns sau costume. Dar sa fie cu bns aleatorii. Ca de ex bns ex mai mult sau pv mai mul sa ofere sau mobi. Ca sa nu cada mereu același bonusuri.

3. Dacă tot am zis ca nu băgăm ITm noi atunci ce sa facem. Facem ca srv sa fie mai dinamic. De ex. Misiuni cu anumite recompense. Misiuni săptămânale sau lunare. Ca sa avem ce de făcut.

4. Nam văzut pe nici un server. Dar as vrea ca să fie făcute waruri între bresle. Dar breslele sa fie făcute în asa fel ca să poți băgat doar 5 playerii. Ca cu ei sa lucrezi și sa faci echipe. Și sa fie diferite i treceri.

5. As propune sa ne putem cumva dropa noi singuri pietre metin sau bosi. Acel IT. Care de dropeaza o piatra metin sa fie împărțită în 3 categorii Ușor Mediu Greu. De ex ca acest itm cu care poți sa faci sa apară lângă tine un bos sau o piatra metin sa fie la fel dropat la boșii mari(azrael și dragon) sau cele ușoare la boșii mai mici.

6. Am observat ca playerii mari farmeaza mai mult cu conturi mai mici. Faceți sa merite de farmat și la lv mare. Băgați mai multe pietre metin în pădure. Bosul din pădure modificați dropul mai mare și faceți ca 2 3 player să-l pătată bate. Sa fie cât mai mult lucru în echipa. Sau să-l poată bata un singur player cu itm de top.

7. Ați mai redus din porcăriile care se dropeaza la metine dar eu cred mai trebuie de scos. Trebuie rearanjat dropul de ex. Bat la mt de lv 90 mie îmi pica Fan sau Morcov adică niște prostii. Modificați asta.

8. Rezolvați problema cu Delay-ul de la bosi când urcam pe mounti cred ca asta e cea mai importanta problema și Complicata.

9. Nu-mi plac Helparii depe acest server. Le dai întrebări nici nu răspund sau dacă răspuns zic ca nustiu. De ex eu fii cu grad de Helper as ajuta comunitatea de playerii chiar dacă nu as ști un răspuns la o întrebare as cauta ca să dau răspunsul în cât mai scurt timp. De concluzia e ca Degeaba au unii Grad de Helper.

Și sunt multe alte lucruri pe care trebuie rearanjat cu sens. Am scris toate astea pentru ca chiar îmi doresc sa fie mai mulți player pe acest server.

Va mulțumesc puteți să-mi susti eți ideile și propunerile cu mai multe alte idei.

Mersi mult și Spor la joc.
Answell
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 2
Joined: Thu Jan 09, 2020 7:23 am

Sat Jan 11, 2020 1:46 pm

1 PRO - Este ok asa cum este server-ul, totusi este un sv clasic
Am facut si eu o propunere sa se scoata iconita cu nationalitatea player ului, dupa parerea mea nu are ce cauta acolo..
2 CONTRA- Server -ul trebuie si el intretinut cumva, este ok sa fie doar in item shop
3 PRO
4 PRO
5 CONTRA
6 PRO- Sunt total de acord cu asta..
7 PRO
8 PRO
9 PRO
User avatar
Wallernr1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Nov 11, 2019 5:48 pm

Sat Jan 11, 2020 8:18 pm

pro schimbat unii helperi in rest pro la tot mai putin la aia cu costume si cu inelu bucuriei ca strica piata la inelu bucuriei
Forgoten1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Sat Jan 11, 2020 12:48 am

Sat Jan 11, 2020 9:10 pm

Eu doar am dat exemplu de itm nu trebuie sa fie numai costume sau inelul bucuriei. Orice poate sa fie
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 78
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Sun Jan 12, 2020 4:35 pm

imi place ce vad, tocmai de asta o sa-mi exprim si eu parearea :)

1 ) sunt de acord cu tine, nu-si au rostul
2) am inteles propunerea ta dar sincer nu-mi trece nimic prin cap ce am putea adauga in acest sens mai ales ca bonusurile isi au rolul lor
si pe serverul asta nu ne putem juca cu valoarea acestora , plus ca mai exista si inelul bucuriei...
3) O sa adaugam battle pass-ul care va fi organizat pe 2-3 zile / odata la o luna si poate sa mai adaugam si ceva quest cu misiune zilnica...
4) Chiar ma gandeam de cateva zile la un astfel de eveniment, un razboi intre bresle.
5) Da se poate si chiar asta o sa facem, o sa adaugam la anumiti bosi sa pice cu o sansa mica un item de respawn al boss-ului / la fel si in cazul
pietrelor metin.
6) Farmeaza pentru ca le e mai usor ,dar sansele de drop si valoarea recompenselor e mai mare la acesti bosi. De acord cu tine,in padure o sa-i adaugam
un drop mai special si acelei buturugi.
7) Nu as putea sa fac asta, se cheama drop alternativ. Odata ce l-am sters nu va mai pica niciodata.
8) Nu prea vad cum as putea sa fac asta, e o problema care persista si pe oficial
9) Helperii sunt acolo sa-ti raspunda la intrebarile care le stiu , nu sa te induca in eroare dar sa nu uitam ca si acestia au rolul de jucatori
care farmeaza/se dueleaza sau au alte actiuni normale. Ei inafara de faptul ca iti pot raspunde la niste intrebari nu au un alt rol si nici un alt beneficiu.PS ! MAI ASTEPTAM PARERI.
User avatar
Wallernr1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Nov 11, 2019 5:48 pm

Mon Jan 13, 2020 3:16 am

1: Adaugati in itemshop pergament schimbare nume sau dupa ce un player cumpara contul cu yang sa conctacteze stafful si sa i se ceara schimbarea numelui.
2 fara costum pet la dojang.
3 adaugarea pestilor de pe oficial https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Pescuit.
4: schimbarea limitelor de lv la dojang si anume: 15-39 40-59 60-79 80 -99
5: implementare roua gri cu bonusul de blocare corporala , stiu ca e sv clasic dar zic ca ar fi un + cu toate ca deja poti ajunge la 50 blocare de pe itm roua sa aiba un efect de la 1% pana la 10 max.
6 scaderea dropului la anumite obiecte pentru un anumit timp pentru ca piata e la pamant itm gen pergament evolutie , perle.
User avatar
Wallernr1
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Mon Nov 11, 2019 5:48 pm

Tue Jan 14, 2020 4:09 pm

Up
Locked