Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/18/2018 in all areas

 1. 8 points
  - A fost adaugata sansa de drop a armelor de 75 in Grota Exilului 1 si Grota Exilului 2 . Sansa de drop este mai mica ca pe serverul oficial !!! - La fel ca la ceilalti monstri sefi , Lorzii Maimuta vor oferi 100 puncte grad. - A fost marit numarul Pietrelor metin in Muntele Sohan / Padurea Fantoma / Desertul Yongbi . - Am folosit un altfel de algoritm pentru dropul pietrelor METIN de nivel 90. Erau jucatori care se plangeau ca nu mai au drop de la nivelul 90+ . [ daca apar probleme contactati-ne] - Am marit sansa de drop a nisipului Quart. - Pentru prezentarea unui obiect in chat va fi necesara Sticla Cunoasterii , aceasta va putea fi cumparata din Magazinul General si dropata la evenimentele cu cufere. - A fost scos dropul faimos de vrajeste /schimba/bless/etc de la Se-Rang , acesta avand respawn foarte des,aproape ca monstru normal. - Am slabit agresivitatea Dragonului Albastru. - Am actualizat puterea skillurilor la fel ca pe serverul oficial. Am primit cateva reclamatii ca samanul este foarte slab PVP , sa vedem acum . - Am micsorat cu 10% sansa de reusita a obiectelor. Inloc de 40% la +9 sansa este de 30% +9 . * Am fost pus la perete de o medie mare de jucatori pentru faptul ca armele de 75 nu aveau drop in v4 , in privinta asta am organizat un sondaj in care s-a ales ca armele de 75 sa fie dropate in v4 la fel ca pe serverele oficiale. Eu mi-am facut treaba si am acceptat decizia jucatorilor , am adaugat otravita la drop dar cu o sansa mai mica astfel incat valoarea acesteia sa nu se deprecieze foarte mult. * Suntem oameni diferiti si nu o sa pot sa multumesc niciodata pe toata lumea , daca suntem un colectiv trebuie sa apreciem serverul cu bune si cu rele.
 2. 3 points
  Ghid [ DT ] Turnul Demonilor etajul 1 - 9 Etajul 1 . Obiectiv : Spargerea metinului Puterii. Etajul 2 . Obiectiv : Omorati toti mobii din camera . Etajul 3 . Obiectiv : Omorati toti mobii din camera si Demonul Rege ( Boss. lv 75 ) Etajul 4 . - Obiectiv nr1. : Spargerea metinului Diavolului - Obiectiv nr2. : Spargerea metinului Dizgratiei ( doar o piatra metin este buna ! ) Etajul 5. Obiectiv : Omorati toti mobii din camera pana dropati [ Piatra cheie ] x 5 pentru a deschide toate 5 stalpuri . Se poate ca prima lura sa nu dropeze piatra cheie dar aveti la dispozitie 20 de minute pentru a completa etajul. Etajul 6. Obiectiv : Omorati toti mobii din camera si la final pe Demonul Rege Mandru ( Sef lv. 75 ) - La acest etaj puteti gasi fierarul de arme , armuri si bijutierul - In functie de locul pe harta unde bateti Demonul Rege Mandru un anumit fierar se va respawna ( Arme , Bijuterii sau Armuri ) Pentru a urca la nivelul urmator aveti nevoie de nivelul minim de 75 Etajul 7. - Obiectiv nr.1 : Spargeti cele 4 metine ale Mortii - Obiectiv nr. 2 : Spargeti metinul Crimei pana dropati Harta pentru pestera Zin ( click dreapta pe harta pentru pestrea Zin pentru a va teleporta la urmatorul etaj ) Recordul meu de harti " proaste " Sa-Gui e de 25 deci aveti rabdare in caz ca nu va pica din primele incercari. * DACA AVETI PROBLEME CU LAGUL DUCETI MOBII INTR-UN COLT CU MANTIA CURAJULUI SI DUPA CE VA RESPAWNATI PUTETI REVENI LA METINUL CRIMELOR CU MAXIM 2 LURE DUPA VOI * Etajul 8 . Obiectiv : Omorati " Spirit nemuritor " pana dropati cheia Zin-Bong-In (Ignorati Cheia Bong-In) Etajul 9. Obiectiv : Infrangeti Ingerul cu coasa - Drop Inger cu coasa ( Vrajeste obiectul x3 ) :
 3. 3 points
  Vad cum imi sugerati sa modific serverul ,sa-l imbunatatesc cu fel si fel de sisteme noi, obiecte noi care va vor ajuta sa va cresteti/dezvoltati caracterul mult mai repede. Fiind un server cu evolutii putine / obiecte putine / lv maxim 99 ... E normal sa va dezvoltati caracterul mai greu, sa cresteti mai greu , , sa farmati pentru obiectele de upgrade , sa lasati caracterul in shop cu orele / sa va straduiti sa prindeti un bonus bun sau sa va reuseasca un obiect la +9. Incercam sa ne alegem cu intelepciune viitoarele update-uri , tocmai pentru a nu strica atmosfera jocului.
 4. 2 points
  1. Au fost adaugate vechile denumiri ale gradelor (ex : Fatarnic / Cavaleresc) 2. A fost tradusa Sticla Cunoasterii si Bijuteriile lui Seon-Pyeong 3. A fost adaugata misiunea de lv 92 la Seon-Pyeong fix ca pe oficial !!! cu alegerea bonusului oferit. 4. Statusul si apararile monstrilor a fost facut dupa cel oficial. 5. In Desertul Yogbi toate metinele au fost facut sa fie spawnate in jurul oazei , nu in toata harta. Sa mai diminuam numarul de jucatori ce farmeaza in Valea Orcilor 6. In Templu Hwang am adaugat cate-un metin de lv 55/60 in fiecare camera. Inca cercetam acest update daca isi gaseste locul pe serverul nostru. 7. Pe website-ul nostru am adaugat scriptul de SCHIMBARE E-MAIL !! 8. Fantoma Tigrului Galben va oferi de acum grad la omorarea acestuia ! 9) Am adaugat 3 Helperi noi !!
 5. 2 points
  Pro . Vazand topicu asta imi schimba perceptia despre joc. Adica eu daca fac level 90 trebuie sa am farmer ca altfel cum fac bani. Sti era dropu la Se Rang care daca ma gandesc era un pic exagerat. In V4 ar fi fost frumos sa pice ceva bun la comandantii aia doar ai level 90 si vorba vine sa ai un avantaj dar asta ar trebui propus separat si nu s-ar merita ca probabil nu s-ar aproba. Apropo mersi ca ai deschis acest topic acum nu mai vreau sa cresc in level.
 6. 2 points
  Salutare, S-a luat la cunostinta despre jucatorul @GeorgeMcv, acesta va fi penalizat cu mute 5h si 1 advertisment pentru limbajul lui care-l foloseste tinand cont ca reclamatiile contra jucatorului au crescut. Fie verbal sau post pe forum. Cu stima echipa metin2legend.org
 7. 2 points
  Cam de cand a fost topicul asta creat am citit constant replyurile... Mi-ar lua ceva timp sa raspund punctual la tot insa imi voi lasa parerea personala... Serverul la baza este romanesc... cred si sper si insist la administratori ca in co tinuare reclama si tot ce este mai important sa se faca la baza in limba romana si pentru romani ca mai apoi si pentru straini... Nu vad trecerea serverului de la Ro la Int drept ceva rau... m-as bucura sa stiu ca un server romanesc a putut avea succes si peste hotare... m-as bucura sa existe rivalitate cum spunea si Strumf... m-as bucura sa nu ma inteleg cu ei cand imi bat farmerii pe la bo si sa-i sparg in bataie tot neintelegandu-ma cu ei😂😂...
 8. 2 points
  Informatie: Pentru cei care nu stiu despre ce sistem este vorba , ei bine... multi language by @VegaS. Il stie o lume intreaga si este folosit si de catre serverul official @SG. Ca dept urmare, suntem in 2018... este chiar dar chiar imposibil sa nu stim putina engleza.. multi language este cumparat si ne dorim mult sa ne axam pe asta. Succesul vine dupa incercare! Despre google translate.. ei bine serios acum? 😂, este imposibil sa nu sti putina engleza, chiar imposibil. Pentru cei care doriti sa va uitati la detalii despre sistemul multi-language puteti sa vedeti pe google ,,multi language by vegas” ,,Succesul se arata doar dupa ce ai incercat acel lucru” Cu stima echipa metin2legend.org
 9. 2 points
  Salutare si tie. Sugestia tare mi se poare foarte inutila , daca nici atat nu avem rabdare sa facem , sa mutam iteme din inventar in depozit cu mouse-ul , ce sa mai zic. Contra.
 10. 2 points
  Propun reintroducerea dropului la, Se-Rang. De ce? Oricum sunt foarte multi care farmeaza acolo.. Hai fie ok se respawneaza foarte repede.. dar macar sa fie redusa sansa dropului.. Serios acum dupa noul update s-a cam intors roata. Acum playerii de level mic gen max 50 au de suferit iar cei peste 75 au de castigat.. parera mea acum daca nu e ok, voi stiti..
 11. 2 points
  Salutare, Uite dovada: Info: Dupa ca ce ai schimbat din pretul contului: 300 euro in 'Muie Beebo'.. mai doresti debanare? Ti s-a dat ban pe restul de conturi pentru pickup hack si b0b, si vi si te rastesti pe mine/noi cu hate? Vanzarile de conturi pe bani reali este interzis! Nu vom tolera asa ceva vreodata la vreun jucator. Cu stima echipa metin2legend.org
 12. 1 point
  Propun marirea dropului la mobi v4 pentru cei de lvl 92+ pentru ca avem drop slab fata de cei de lvl 80 Propun marirea pv-ului la general si scaderea agresivitati la jumatate ( pentru cei care o sa comenteze de ce si cum pentru ca noi vrem sa crestem pe generali [cel de 95 ] cum era odata nu numai pe camera 🙂 ) asa apar bataii pe el +grijii ca poate tii gaseste cineva cu toate astea vor urca si multi in lvl Adaugarea de add/schimba/exo/citite/marmure la general yonhan (este singuru boss care nu are asemenea drop si totusi are respawn de 2h ) Schimbarea dropului din 1 buc la 5 bucati de add/vrajeste la vrajitoare & yonghan (daca se va accepta adaugarea la ei .)
 13. 1 point
  Salutare la toti azi fiind la lucru m-am gandit la niste propuneri sexy ce ar ajuta gameplayul. 1. Propun eliminarea dropului " Pergamantul Orasului " la mobi deoarece pe langa ca este inutil si te teleporteaza in oras te incurca. Mai ales cand utilizezi manusa talharului si ai un drop fenomenal inutil cu arme de 25,45,60 mai apare si acest pergament. 2. Fantoma tigrului galben in momentul actual nu ofera grad cum o fac ceilalti sefi si nu nu-mi dau seama de ce. Propun sa ofere si acest sef 100 grad. 3.Stiu ca nu o sa se aprobe dar imi incerc norocul , nu mai deschid inca un topic. Adaugarea metinelor de 60,cele din turnul demonilor in templu. Motiv : mai multe metine pentru farmeri. 4.Am vazut ca propunerea cu elixirele a esuat asa ca propun o alternativa. De ce era bun elixiru ? E adevarat ca scotea un pic metinul din aria lui clasica dar de ce era bun ? Pentru ca baga licori automat , nu iti mai rupi degetele si cel mai important, ocupa doar un spatiu. Eu propun adaugarea a inca 2 spatii de inventar. Cum vor fi ele obtinute, gratis sau nu asta decide dl administrator. Dar consider o necesitate pentru ca eu inca sunt stadiul de farmer. Iau multe chestii de pe jos , cartille , in numar de 44 , cred ocupa deja o pagina , florile , liliac, piersic, gango , kaki , tue, dud , alpin , si sa nu uitam ca mai trebe sa iei si licorile , si niste pietre +0 1 2 pentru event sau minereuri si niste iteme de upgrade, exo citit vrajeste , marmura pai deja de mult scria Inventarul tau este prea plin. 5. Cea din urma propunere este ca noile conturi, sau mai exact playerii noi sa beneficieze de un start-up helper. Nu zic de cufarul ucenicul dar sa primeasca o pereche de papuci de vant care sa ii ajute impreuna cu niste licori verzi si mov .
 14. 1 point
  Salutare, Propunerea ta este repinsa Motiv: Nu este chiar o propunere rea insa momentan dorim doar un singur server cu un multiplu de jucatori activi 400+, si dorim sa ne dezvoltam mai mult de atat. cu stima, echipa metin2legend.org
 15. 1 point
  Salutare, Aceasta problema va fii rezolvata in curand!, in urmatorul update.
 16. 1 point
  1. Pro 2. Pro dar daca playerul de 92 are biologul la zi sau chiar doar cel de 80 si 85 e o diferenta uriasa 3. Eu mi-am facut mai multe conturi pe acelasi e-mail 4. Pro 5. Pro 6. Pro
 17. 1 point
  Scuze ca ma bag dar in ultimul update facut nu vad nimic legat de DT 😄
 18. 1 point
  Nu dropeaza niciunul la ora actuala :))
 19. 1 point
  un adevarat metinist sare in ajutorul celor mici
 20. 1 point
  UPDATE : AM ANULAT ACTUALIZAREA SKILLURILOR , SE PARE CA CELE NOI SUNT MAI SLABE CA CELE VECHI.
 21. 1 point
  Unde e suma aia de 300 de care aud? Ca eu n-o vad nici unde. Va e greu sa puneti printu` in post? Ca nu va inteleg. Si asta e a 3-a oara care ma repet. Pe youtube fac ce vrea pula mea, scurt. Una e serveru vostru si alta e youtube
 22. 1 point
  Ce fac eu cu contu meu e strict problema mea.
 23. 1 point
  https://forum.metin2legend.org/index.php?/topic/72-update-uri-sisteme-noi-noi-noi-whaat/
 24. 1 point
 25. 1 point
  Aici puteţi face o reclamaţie unui jucator, în urma nerespectării regulamentului. Exemplu: Reclamatia va fi facuta intr-un nou topic! Anunt: Va rugam sa postati intreaga reclamatie care sa cuprinda data/ora si server-ul pe care jucati. EX: 02.12.2018 Metin2Legend (Toate aceste va arata in partea dreapta sus sub minimap) Va rugam sa faceti reclamatia doar daca persoana respectiva va deranjat, injurat,vorbit urat, va amenintat de repetate ori la rand. (2,3) Informatie: Orice reclamatie care este fondata pe baza motivului ex: e prost, e bulangiu, copil redus - NU va fi luata in considerare! Motivul reclamatiei trebuie sa fie CLARA! ex: Limbaj neadecvat, Limbaj vulgar, Reclama alte servere Nu specificati alte mentiuni inafara modelului ex: E bulangist, specimene rare . . .ETC , RESPECTATI MODELUL!
×