Jump to content

Sidorescu95

Membru
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Sidorescu95

 • Birthday December 9

Recent Profile Visitors

52 profile views
 1. Sidorescu95

  Sugestii pentru incepatori !

  1 Din stiutele mele sau adaugat metine in templu.. acuma marirea lor ca numar, eu nu cred asta... |PRO/CONTRA 2 Dropul la accesorii ...nu cred ca ii necesar sa fie marit | CONTRA 3 Asta e scopul si durata vizitei pe un hard classic | CONTRA 4 Ks. e complicat sa fie pedepsit...ar fi cazuri si cazuri numai.. si la staffu care ii, nu fac fata la cei cu bob? mai si ks... | PRO/CONTRA
 2. Sidorescu95

  Păreri DT

  Despre ce vorbim.. a fost o mare greseala asta, cei de la ro au facut asta, pentru ca au vrut asta, de ce spun asta? trebuia ... sa vina fondurile sa putem baga o posedata,o beta etc.. EX: au de-valorizat otravita sa valorifice Beta; Otravita e din nava mama la repper, nici de cum v4 ! Mai ales magicule, tu nu vrei alte update la arme/armuri, acuma o sa fi nevoit ..... !!!
 3. Sidorescu95

  BUG-ELIXIRE

  Eu cred ca e o gluma proasta .. acest gen de bugg-urii inexistente, inventate .. fie sanctionate conform unu-i regulament inexistent !! Da de are dreptate in ambele maini si nu o mana, recompensat cu dauna supusa;
 4. Sidorescu95

  Micuta sugestie

  Contra;
 5. Sidorescu95

  Vrajitoarea cea perversa!🙄

  Pai sincer sa fiu ..face parte din jocul classic si asta .. :)) deci nu, chinuie tu in urma lui, cum si el a chinuit;
 6. Sidorescu95

  Reclamatie

  Sfatul meu ii asta, omul nu vorbeste asa fara a primi macar o replica la fel; ceea ce eu nu vad ..si pofta lui de scris a fost una mare !
 7. Sidorescu95

  Change Name

  Sincer sa fiu .. la un pret ridicat de MD, n-as spune nu .. pana la urma "cine vrea sa plateasca pentru corectitudine sa o faca scump"is cazuri care doresc o re-inoire, de ma intrebi si pe mine poate si eu as prefera sa schimb numele, in loc de tot caracterul; un ex; un refres fata de societatea de pe server actuala un mare etc.. Is propuneri pro, cat si contra; da tree sa tinem cont ca nu e nimic valoric, e numai nick name..mare pret sau benefic caracterului nu ii de loc ci nici de fel ! La 2.000 de MD, nici nu exagerez; .. auto-mat se mai re-valorifica si voucheru pe server, de otravita e mai ieftina ca dga-u :)) ; Ori cum aplauze tuturor care au reusit si treaba asta ! ;
 8. Sidorescu95

  bug in oaza

  Nu cred ca e bug.. lucru asta personal l-am intalnit nu pe un server si toate care le-am jucat. Cauta alta pozitie,alt loc;
 9. Sidorescu95

  Iteme negociabile!

  Fullurile sa ramana asa, pentru restu obiectelor si stivuirea lor is pro;
 10. Sidorescu95

  [Bug] Echipare iteme la inventar full

  Si nu e logic sa nu poti? :)) !
 11. [GHID] Globuri Transformări și efectele lor .. Intalnite pe Metin2Legend Cum bine stiti, pentru transformare e necesar un glob Transformarii. Tin s-a aduc aminte, cresterea in status la transformare nu creste dmg, numai timpul si efect design mob; Caracterele Ninja & Saman de pilda depind la nivel mare de pentru a creste; Caracterele War [cp] & Sura [am] activand Aura-Tais, dupa consumarea timp-ului dmg scade considerabil; Cartea normale/av./exp. au ca drop la mobii cat si la metin. Pentru unele persoane poate ii inca o necunostinta in a alege un glob potrivit, pentru o lupta potrivita; 1 Locotenent Salbatic Dur & 2 Salbatic Devotat.. 3 Paianjen Otravitor & 3 Pui De Paianjen. 3 Fanatic Intunecat' Aceste globurii enumerate mai sus, au o rapiditate mai agresiva si automat o sansa mai buna, la ce iti propui'; In schimb restul au.. #design#coming#4fun!
 12. Sidorescu95

  Sugestii bune zic eu !

  1 Contra // Consider ca Piatra Spirit de are pret de 500k e suficient, cat timp nu ii sub! (Pret variaza in functie de eventurii,de nr. de playerii etc, etc..) 2 Contra // Chestia cu inventaru clar totii am fi pro sau suntem, dar jocul in sine pierde multe drumetii; 3 4 Neutru // Micsorat excesiv dropul la mobii, si la metin de 90 de loc, map1/2 picee cate vor; Punctul 3 e cam intortochiat la tine... Ori bonus sa intre mai greu pe iteme ori scazuta rata la drop la bonus; ooooriiii adaugare bonus;ca tu spui ca mai nou e lasat pe jos; :)) Ori cum..egal la ce te referi tot contra raman!
 13. Sidorescu95

  Propunere

  Contra;
 14. Sidorescu95

  Propuneri

  Nu ma astepta ca nu mai joc.. s-a dus si serveru asta sincer sa fiu! Degaba a tot tras cu dinti Magic59 de el sa il pastreze cum trebuia pastrat; Caaa de voi astia 2-3 don jhon ca tine ce vor otravita sa fie la 300kk si ma abtin la altele; Ce nu pricep strumf-ule la tine ii faptul ca ..eu is de acord cu ce spui TU.. Da tu vad ca ori esti prost ori te faci, ma certi ca is de acord cu tine :))) vsm... inseamna ca ai renuntat la ce ti-ai propus!
 15. Sidorescu95

  Propuneri

  1 Referitor de lv 92+ pentru drop decent e in regula .. ceva normal .. 2 De ce nu .. 3 e boss si el da tata ii dragonu ! 4 pica 3/ pica si 4 .
×