Jump to content

XLR8

Banned
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About XLR8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XLR8

  UnBan antoce

  asa si cu numele de familie....aici nu e cazul sa aprofundez ca deja am spus jucatorul inrait e fratemiu . eu intram cand si cand si nu cred ca am conturi wow ca sa zici ca am folosit hack sau ce rahat..... multi ma stiu din vale farmam noptile... din aia multi trebuia unul sa zic "asta aree hack". Repet nu ma lupt sa recopar conturile insa nu o sa mai joc pt ca nu imi permit sa arunc timp din viata mea sa o iau de la capat din nou si din nou de cate ori aveti voi chef de banat conturi pe IP . nu stiu exact daca puteti vedea istoricul ip-urilor insa acolo va ve-ti da seama ca gresiti. si numele de familie e logic sa fie la fel nu? si dupa o cautare pe facebook vei observa prezenta mea prin facebook-ul lui nicu.
 2. XLR8

  UnBan antoce

  Cum ti-am spus in server multi nu te inghit insa eu nu am aceas parere despre tine ti-am ziso in server si imi facuse placere sa discut cu tine. Insa hai sa nu ajugem sa aruncam cu noroi pt ca nu cunostoi situatia reala. Sper sa aud o decezie din partea lui Beboo. una favorabila! Daca nu , nu este nici o problema ma pot lasa de metin si chiar daca nu contez eu la fel nu conteaza nici ala nici celalt si tot asa pana se stinge serverul. Amintesteti ca tu ai zis ca ai muncit mult sa populezi serverul ca ai ajutat mult
 3. XLR8

  UnBan antoce

  :)) mcv . hai sa iti amintesc cine sunt defapt. si ai sa vezi ca sunt alta persoana fata de ce spui tu pe acolo. iti amintesti seara in care m-am pus shop cu contul TheBestName. si ai venit si mai omorat ? si dupa ti-am zis de ce ai facut asta si ai zis ca si tu ai patit la fel?/ si dupa am stat la discutii o ora cred despre cum esti tu ? iti dau detalii din discutie daca nu iti amintesti! confuzia facuta in toate conturile astea sunt asa. Fratemiu nicu care l-ati banat.... a facut prostia sa joace de la mn de acasa. nu stiu ce va facut voua si ati dat ban pe IP incluzandu-ma si pe mn! Asa ca parerea mea de om normal mintal la cap si la fel si tu ca ai zis ca ai facultate de management. si-ar da seama ca defapt e o intreaga prostie aici nimic nu e logic.
 4. XLR8

  UnBan antoce

  Numele pe Server: antoce Level-ul pe Server:36 Data cand ai luat Ban: Astazi am observat, doarece n-am intrat ultimele 3 zile. Motiv Ban: Habar nam pentru ce am luat ban insa sper sa fie o greseala plus ca am alte 2 conturi banate , banuiesc ca ati dat vre-un ban pe IP sau ceva. revin cu topic pentru fiecare cont banat, astept si explicatii. Din cate stiu este un staff matur aici va rog sa dati dovada de maturitate.
 5. Numele celui reclamat: SebiMondiaLuLevel: 30 si ceva..... nu am avut timp sa vad exact, a fugit...Motiv: Limbaj de manelistDovada: https://prnt.sc/lphkc0 As vrea ca astfel de specii care nu sunt rare din pacate, sa fie banate! Nu este primul si de acum voi face screen la toti porcii. Thanks,
×