Jump to content

AdriaNBB

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AdriaNBB

 • Birthday 05/16/1990

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Numele celui reclamat : GeorgeMcv Level : 90 92 , el stie .. Motiv : A facut scurt la creier , nu e vina lui , mainile sunt de vina , el nu a vrut sa tasteze asa ceva ! Dovada : https://prnt.sc/llu20d Ele au fost mult mai multe injuraturi , insa ma grabeam sa plec si n-am avut timp sa-mi bat capul deoarece eram in trecere pe acasa ! , a continuat cu multe altele , o fi el bucurestiul mare, dar nu se stie niciodata prietene 🙂 PS: Daca v-a primi un mute de 3h , o sa incep si eu sa vorbesc ca "intre blocuri " , oricum stau afk cate 12 ore cand sunt plecat .. Mi se pare de-a dreptul frustrant , un mucia cu arfe de Pantelimon 2003 sa se comporte asa .. nu vad unde sunt regulile acestui server … nu vad o dreptate ceva, fiecare face ce il doare salamul sau cum ca nu pricep ? o fi el un free game dar totusi , nu accept astfel de specimen ,macar de il deranjam cu ceva , de altfel el se crede "baiatul perfect " stie sa faca reclamatii altora , si nu e prima data cand il vad ca se adreseaza asa frumos , din senin , cu apucaturi de om prost , ca altfel nu pot spune , sa te apuce din senin sa injuri , daca asta vezi tu in casa mai baietas , permite-ti cu muma-ta ! eu pentru un simplu "dobitoc " am luat mute 1h . iar altii isi fac de cap in ultimul hal ! Cred ca ar fi timpul sa treceti si la niste sanctiuni mai semnificative ! Cu un mute de 1-3h nici nu ii faceti sa clipeasca !
 2. AdriaNBB

  Reclamatie [MOD] LV99

  Poti sa-mi spui si mie de ce m-ai "batut " (la felul cum ai spus , ai face aluzie la altceva ) ? 1 - la mana Cei de acolo faceau duel si te-ai bagat peste ei (eu fiind langa ei , tu nu aveai ce cauta in peisaj , nici decum nu erai acolo) -2 la mana Nu ti se pare prea absurd ? sincer nu acum ca esti membru staff sau ceva , dar gandesti gresit dragutule , "trebuia sa stii ca nu este ok sa insulti un membru staff " deci din cele ce le spui tu , este ok unui player normal , dar nu unui membru al staff-ului ! Am inteles , sa-ti traiasca tie gradele atunci . Daca toti ar avea gandirea ta , nu cred ca ar mai fi jucatori pe server 🙂 O seara buna in contianuare ! PS - Orice sanctiune vine in urma unui avertisment !
 3. Numele reclamantului: Lv99 Level: 69 Motiv: Am luat mute 1h pentru ca m-am adresat cu "dobitoc " la maretia s-a ! Imi cer scuze ca sunt arrogant , dar pe bune ? de cand asta este cea mai mare injurie adresata unei persone , fara avertisment fara un " nenea ai grija la limbaj " . Haideti sa fim serios , suntem copii cumva , n-am umblat cu carnea-n gura sau ceva ... Va intrebati de ce m-am adresat asa ? pai ma jucam si eu prin map1 (de 5 minute intrat , urmand alte 5 minute sa mai stau , find in trecere pe acasa ) si vine domnul cu pricina si pac pe mine calare , ok .. e un joc , dar I-am zis daca tot vrea sa ne batem sa lase auto ca nu ma pot misca , sunt ninja arc ( n-am cal , deci n-am scapare ) , cele de mai sus spunandu-le pe chat . Mi-am vazut de treaba si mi-am continuat joaca cu ceilalti , insa domnisorul nu s-a putut abtine si a revenit o data de 2 ori de 3 ori la mine si m-am enervate si frustrate fiind , I-am dat mesaj si in privat si I-am explicat ca nu ma pot misca daca joaca cu auto , ce nu intelege , la final cu " esti dobitoc ?" )cam asa ceva , n-am apucat sa fac ss la conversatie , dar banuiesc ca are el ! Nu ma afecteaza foarte rau , este o ora , las contul ca oricum am treaba si plec .. dar mi se pare de toata jena , pot spune ca este un abuz , nu se face asa , nu fara sa dai un avertisment ceva inainte ! Ori suntem profesionisti ori nu mai suntem ! Fac aceasta reclamatie deoarece stiu cum este uneori , gradele iti pot lua mintile 🙂 si data viitoare sa fie mai atent la actiuni cum si eu voi fi mai atent la felul cum ma adresez ! (PS Am facut reclamatia pentru a nu-l dezamagi , el singur spunand ca asteapta reclamatia ) !
×