Jump to content

DonGambino

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DonGambino

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DonGambino

  Sugestii bune zic eu !

  1.Pro, ss-ul ar trebui macar sa fie de pretul unei aure. 2.Mega pro, ar ajuta foarte mult pe oricine si nu ar strica nimic pe server, nu inteleg de ce nu luati in calcul asta ca am vazut la mai multe sugestii. 3.Indiferent 4.Pro. Sunt enervante cand pica multe si trebuie sa stai sa "culegi" itemele pe care vrei sa le iei. Intr-adevar sunt utile cateodata cand uiti sa cumperi sau ramai fara .. dar cred ca scaderea ratei ar fi perfect
 2. DonGambino

  Propunere Inger

  Cred ca e cam puternic ingeru in momentul asta si trebuie facut mai slab. Cu 80% vampiri, otravita+9, toate siteurile bagate si cu buff si abia il bat, plus ca mai prinde o bucata de 20k si mor. In felul asta nu o sa mai stea nimeni sa faca dt .. asa ca propun sa il faceti ceva mai slab, sa-i scadeti apararea sau macar dmg-ul..
 3. DonGambino

  Multiple propuneri

  1.Pro (o idee geniala) 2.Pro 3.Neutru 4.Pro 5.Pro
 4. DonGambino

  Cerere unban Cont danutz149

  BTW, Am uitat sa schimb contul de pe forum, sper ca nu e asta o problema
 5. Numele pe Server:Buffisku Level-ul pe Server:35 Data cand ai luat Ban: Aproximativ acum 2 saptamani Motiv Ban: Pentru spargere de cont? Dupa 2 saptamani in care nu am primit nici un raspuns(pe facebook) la un motiv/dovada pentru care am luat ban sper ca aici voi gasi raspunsul. M-ati banat pentru ca ati gasit o parte din itemele jucatorului Bek la mine pe cont. Insa, nu i am spart contul! El ,sau cine o fi fost pe cont, le-a aruncat pe jos intr o noapte, la 3 dimineata si eu am fost "ghinionistul" care a fost la acel loc si le-a luat. Nu inteleg de ce am luat ban! Am propus sa-i dau itemele inapoi doar sa ma debanati, dar am fost ignorat. Sper ca voi primi aici un raspuns si ca veti cerceta iar acest caz. NU AM SPART NICIODATA SI NICI NU VOI SPARGE CONTURI, NICI MACAR NU STIU SA FAC ASTA!!!
×