Jump to content

Strumf

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Strumf last won the day on November 29

Strumf had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Strumf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele celui reclamat: Daiana Level: Nu stiu doar ce m-am trezit cu acest pm Data/ora: 16:00 Motiv: Ma injura ca cica i-am facut reclamatie dar din pacate pentru el chiar voi face pe prima chiar acum 🙂 Dovada : https://gyazo.com/0d36dccfb9b32493bb2b21de32fe5381
 2. Vand cont ninja lvl 92 bio de 90 terminat 6 bijuteri duse la 92 P minerit G1 conducere 4 P-uri m9 mers de fulg
 3. UP : cumpar colier/papuci 15 15 10 +pv Cumpar schimbari in cantitati mari 50-100-150 -200 ofer 2.6-2.7kk /buc pm joc xStrumf
 4. Strumf

  Propuneri

  Prietene nu caut scandal cu tine am cerut simplu fapt sa adauge drop la conturile de 90 + cum sa adaugat la metinele de 90 si atat. Cand urci lvl 92+ cauta-ma te rog , ma enerveaza astia care nu stiu ce ii ala v4 si vin aici si comenteaza .
 5. Strumf

  propunere

  Contra
 6. Strumf

  Misiunile Biologului

  Imi pare rau dar nu m-am uitat , data viitoare o sa fiu mai atent
 7. Strumf

  Propuneri

  Propun marirea dropului la mobi v4 pentru cei de lvl 92+ pentru ca avem drop slab fata de cei de lvl 80 Propun marirea pv-ului la general si scaderea agresivitati la jumatate ( pentru cei care o sa comenteze de ce si cum pentru ca noi vrem sa crestem pe generali [cel de 95 ] cum era odata nu numai pe camera 🙂 ) asa apar bataii pe el +grijii ca poate tii gaseste cineva cu toate astea vor urca si multi in lvl Adaugarea de add/schimba/exo/citite/marmure la general yonhan (este singuru boss care nu are asemenea drop si totusi are respawn de 2h ) Schimbarea dropului din 1 buc la 5 bucati de add/vrajeste la vrajitoare & yonghan (daca se va accepta adaugarea la ei .)
 8. Strumf

  Misiunile Biologului

  Pro pt bio de 92 respectiv 94 cu valorile alese de noi .. nu ca vechiu bio sa ne oferiti pv .
 9. Strumf

  Pro & Contra International Servers /?

  Pro din partea mea , as vrea sa vad si o breasla straina pe sv cu care sa ne batem si certam pe bosi si metine la evente 🙂 + ca odata cu playeri noi iar va incepe piata cu multe iteme de up de lvl mic se mai mareste pretu la add /marmure / maturica si altele..
 10. Up : cercei sabie , colier vandut ! Up : pumnalele in momentul de fata sunt+9 Rog schimbarea din Vand cutite neinsufletite+8 in Cumpar iteme 15 15 10 +pv , multumesc !
 11. Caracter date: xStrumf Nume caracter: xStrumf Level caracter: 92 Cat timp petreci pe server: 2ore zilnic minim (nu vreau sa spun ca alti 4+ ) Minute jucate (dovada: SS/VIDEO): Date personale: --- Cum te cheama: Bogdan Ce te motiveaza in viata de zi cu zi: Dorinta de a progresa si de a trece peste toate incercarile ce se ivens in calea succesului(pe toate planurile). Care este hobby-ul tau: Hobiul ? , hobiul este o distractie din punctul meu de vedere , deci iesitu cu baieti in fiecare sambata seara dupa un weekend greu de lucru la serviciu , jocul la pc (metin & league of legend) Cati ani ai:23 Din ce Tara provi: Romania . Ce anume ai face daca visul tau s-ar spulbera: As trece peste , viitorul imi rezerva alte dorinte Ce anume iti doresti pe viitor sa ajungi: Eh.. multe pe planul de serviciu .. sa fiu recunoscut pe functia pe care o posed cat mai departe posibil O scurta descriere despre tine (caracteristic): Am 23 ani zodia Fecior , imi place munca pe care o detin , locuiesc singur (momentan) , am 1,74 m . Sunt foarte carismatic , foarte convingator , dar si foarte strict cand trebuie , ofer respect doar persoanelor care imi ofera respect si care incearca sa faca asta. PS: Stiu ca acest cont are un istoric urat , dar merita sa incerc . 🙂
 12. Vand urmatoarele : Pumnale neinsufletite : Cercei abanos 5hh 15 sabie : Cercei abanos 5hh 15 pumnal : Bratara aur alb : Colier lacrima : Bijuteri biolog de 92 Oferte pe joc xStrumf sau oferte aici .
 13. Am putea face pe forum o sectiune cu Vanzare /cumparare /schimburi ?
×