Jump to content

GeorgeMcv

Membru
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GeorgeMcv last won the day on November 18

GeorgeMcv had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About GeorgeMcv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Esti prost de ingropi, te las in pace, esti din clasa alora care incearca sa pare inteligenti si de fapt sunt flocul ala in plus de pe un coi de-al meu. Exploitul il faci tu pentru a crea un bug, bug-ul existent direct din server e bug si atat. Baiatul arata pe live bug-ul, nu abuza de el, il sesiza spun eu.
 2. GeorgeMcv

  Skiluri resetate

  Daca exista logurile respective, ar fi usor de găsit având in vedere ca e singura conversatie existenta dintre mine si el de pana acum. Cred ca a avut loc, Conversația cu putin timp inainte sa faca acest topic având in vedere ca eu am ajuns de la servici pe la ora 23:30, știți cum e după munca, o mancarica un dușuleț o aia, cred ca pe la 00:00 si ceva.
 3. GeorgeMcv

  Skiluri resetate

  De ce minti? Mi-ai dat aseara PM si mi-ai spus ca tu singur din greseala ti-ai resetat toate skillurile in loc de unul singur. Din pacate nu am un ss pentru ca nu ma asteptam sa faci mizeria asta de topic, insa cred ca ofer credibilitate pentru cine va trebui sa stie ce am spus mai sus.
 4. GeorgeMcv

  BUG Exploit - Scroll in V3

  Se numeste bug nu exploit si cred ca serverul ar trebui sa-si asume faptul ca asta este posibil si sa rezolve problema. Exploit – este o aplicatie sau un dispozitiv care permite folosirea (exploata, de aici si numele) vulnerabilitatii existente dintr-o aplicatie sau dispozitiv. Asta pt cultura ta generala, pe viitor sa folosesti corect cuvintele. Pe langa asta, nu cred ca ai cum sa dovedesti cine s-a mai folosit de bug in afara de cel din video, asa ca poto cataloga topicul drept o reclamatie pentru el strict.
 5. GeorgeMcv

  PERGAMENT SCROL

  Iti dau dreptate, pro pentru ieftinire.
 6. GeorgeMcv

  NUME INADECVAT

  Innebuneeeeeesc 😂😂😂😂😂😂😂
 7. GeorgeMcv

  Păreri DT

  Otravita e din v4 de cand ma-sa a cacat jocul asta. Pot înțelege ca esti străin si nu cunosti limba bine... pot înțelege ca vrei sa-ți expui o părere, dar daca nu mai joci la noi pe server, lasă-ne frate cu părerile tale ca nu ajuta la nimic, oricum sunt prostesti si de prost gust. Mulțumesc.
 8. GeorgeMcv

  Sugestii pentru incepatori !

  Contra tuturor propunerilor tale, nu mai stau da explic fiecare in parte... dar am sa-ți spun un lucru... in momentul de fata serverul in ceea ce privește formatul este mult mai simplu decât atunci cand s-a deschis, cum noi cei vechi ne-am ridicat, si voi puteți, din contra, si mai repede dacat am putut noi s-o facem.
 9. GeorgeMcv

  PERGAMENT SCROL

  Despre vrăjește, magic a dat explicația clară de ce nu pot fi puse unul peste altul, despre scrolluri, cele care au COORDONATE IDENTICE pot fi pune unul peste celălalt.
 10. GeorgeMcv

  NUME INADECVAT

  Acest lucru era pe lista mea de propuneri, deci propun următorul lucru: Propun interzicerea caracterelor cu nume inadecvat si pedepsirea lor prin ban permanent, bineînțeles asta după introducerea regulii in regulament iar pedepsirea sa se aplice conturilor create după adăugarea regulii, celor deja existente sa le fie modificat numele.
 11. GeorgeMcv

  Sugestie

  Up
 12. GeorgeMcv

  BUG-ELIXIRE

  Incearca sa intrii cu autopacher, sa nu cumva sa fie un bug vizual, mi s-a intamplat si mie cu blessuri. Daca nu merge asa... o sa te ajute administratorii cumva.
 13. GeorgeMcv

  Piatra fierar

  Se numeste manual fierar si exista deja pe joc, contra adaugarii la cuferele de la bosi, mai bine dai cu bless decat cu el.
 14. GeorgeMcv

  UnBan antoce

  Bai, stii care e faza cu tine... eu personal ca si persoana (nu ca si player) mi-am dat seama ca nu meriti efortul si atentia mea asa ca te-am evitat insa de data asta cred ca nu pot trece fara sa-mi exprim o opinie.. Esti tipul de om care te arde uitandu-se in ochii tai si apoi isi cere scuze gen doar ca sa te mai arta odata... Ai fost prins la facut lv99 cu bob si ai primit ban, aseara ai fost prins iar si ai fost banat pe IP pe 5 conturi, acum vii aici si gen faci cerere de pe un alt cont pe forum, cum ar veni nu esti tu, e alta persoana si vai conturile pentru care ai facut cerere au fost banate din greseala, culmea unul dintre ele purtandu-ti numele de familie, nu nu nu nimeni nu isi va da seama ca tu esti... Din punctul meu de vedere esti o cauza pierduta, din punct de vedere atat omenesc, cat si pe acest jos. Jocul asta nu e de tine, esti foarte slab, atat de slab incat sa bagi bob pe sura AM, cel mai bun caracter PVM. PROPUN CU INSISTENTA INTERZICEREA TA PE SERVER SUB ORICE ALT CARACTER NOU FACUT. Parerea mea e ca nu meriti privilegiul de a te juca in continuare alaturi de noi.
 15. GeorgeMcv

  Micuta sugestie

  Serverul incearca sa reproduca 75% poate chiar mai mult oficialul din anii 2008-2010, nu sunt contra adaugarii lucrurilor noi daca ele aduc intr-adevar un plus jocului si diversifica putin atmosfera insa dropul la pietrele metin de scoici pe langa faptul ca n-are o logica in capul meu, este si total absurd vis-a-vis de tipul serverului. Am simtit nevoia sa imi explic parerea de mai sus vazand motivarea lui Marius pentru parerea sa.
×