Jump to content
Sign in to follow this  
[GA]Beebo

Regulament forum - Board rules

Recommended Posts

Toti userii accepta odata cu inregistrarea pe acest forum urmatorul set de reguli. Echipa forumului isi rezerva dreptul de a atentiona, cenzura si bana userii care incalca urmatoarele reguli.


Limba oficiala este romana. Engleza si restul limbilor este tolerata. Postarea in orice alta limba in afara acestora va fi urmata de rugamintea de a posta in romana sau engleza. Postarea repetata in alta limba poate duce la avertismente.

Este permis sa-ti inregistrezi si sa folosesti doar un cont pe forum. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului trebuie sa fie informata, fara exceptii, daca doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelasi IP. Nefacand acest lucru duce la un ban permanent al ambelor conturi.

Dupa primirea celui de-al 4-lea avertisment, un cont poate fi banat cel putin 5 zile. In cazuri extreme, chiar mai mult. In cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina sa se inregistreze cu un al doilea cont. Un cont risca sa fie banat permanent daca userul primeste din nou avertismente dupa ce acesta a fost deblocat. 

In cazuri extreme, ce vor fi examinate, membri pot lua de asemenea ban atat in joc cat si forum. Acelasi lucru se va aplica si viceversa.
Regulile se aplica pentru mesajele de pe forum si mesajele private (PMs).

Nu este permisa comercializarea pe bani reali a contului sau a itemelor (arme, Yang, armuri). Facand astfel, sau doar incercand sa faci acest lucru poti fi sanctionat atat in joc, cat si pe forum cu ban permanent, de asemenea staff-ul poate actiona direct in caz contrar.

Atitudinea pe forum :

Pentru a garanta o atmosfera relaxanta intre toti participantii forumului sunt necesare cerinte minime de conduita.

Sunt interzise posturile cu continut sau linkuri de tip pornografic, politica extremista, material imoral si ofensiv. De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, incluzand pagini de download ilegal si warez

De asemenea este interzis sa postezi continuturi care au copyright.

Nu este permisa postarea de orice fel de discutie personala si privata, fara consimtamantul tuturor partilor implicate.

Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat timp de 60 de minute dupa ce acest termen expira si postati in continuarea primului post fara ca un alt utilizator al forumului sa o faca se va considera "Postare Dubla" si va fi sanctionat ca atare.

Nu este permisa postarea de continuturi care nu corespund cu tema topicului/sectiunii si nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment. Exceptie postarile din sectiunea Spam. Acestea includ posturile care doar avertizeaza nerespectarea unei reguli.
Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post, dar acestea nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
Height: 800 pixeli
Width: 600 pixeli
Si marimea de 200 kb fiecare.

Totodata numarul maxim admis de imagini este 6, daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog folositi link extern.

Continuturile, linkurile, nume de membrii etc. cu unicul obiectiv de a deranja sau insulta alti membrii ai forumului sunt interzise in aceasta comunitate. Acelasi lucru se aplica si in postarile/mesajele care au ca obiectiv sa aprinda ceilalti membrii pentru a deranja si/sau insulta.

Nu este permis sa folosesti un limbaj neadecvat si/sau insulte.

Reclama si/sau linkurile catre alte jocuri online, care nu apartin de Metin2Legend, nu sunt permise pe tot forumul. Linkurile catre jocuri cu tinta de a numara fiecare vizitator nu este permisa.

Nu este permisa postarea in numele unuia dintre membrii care au fost banati. Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata cu o avertizare. Impartirea contului cu un membru banat duce la un ban permanent pe ambele conturi.

Este interzisa impersonarea unui membru din echipa. Aceasta include nume, avatar, semnatura, etc. Acest lucru duce la o avertizare, iar in cazuri extreme poate duce la un ban pe forum , joc , mirc.

Este interzisa abuzarea de ticket system.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Forum Statistics

    157
    Total Topics
    696
    Total Posts
×