Regulament Joc

Aici veţi descoperi toate noutăţile legate de Metin2Legend
Locked
User avatar
[GA]Beebo
Administrator
Administrator
Posts: 619
Joined: Mon Feb 11, 2019 7:29 pm
Contact:

Fri Feb 15, 2019 5:04 pm

REGULAMENTUL JOCULUI METIN2LEGEND.org
ℹ️ REGULI PENTRU UTILIZARE
* Niciun membru al jocului nu poate invoca, drept scuza pentru incalcarea acestui Regulament, faptul ca nu ştia de existenţa lui.
* Echipa are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului; recomandarea noastra ar fi sa citiţi periodic prezentul Regulament, pentru a cunoaşte eventualele actualizari oficiale din joc.
* Operatorii de joc au obligaţia sa respecte in mod comun deciziile conforme cu prezentul regulament.
* Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a regulamentului. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai jos constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

ART.1 NUMELE JUCATORILOR

(1) Este interzis ca un jucator sa aiba nume sub forma de spam . Ex : asdafsdfsdf, ashfdsds, 4564654 .
(2) Este interzis ca un jucator sa aiba un nume care sa jigneasca server-ul , staff-ul sau chiar un jucator . Sanctiune: Mute 12-15h/Ban 12-24h
(3) Este interzisa crearea unui caracter cu un nume asemanator cu cel care exista deja  si folosirea lui intr-o eventuala inselaciune.
(4) In cazul unui nume care jigneste server-ul sau staff-ul se va sanctiona cu Ban Permanent pe toate conturile .
(5) In cazul unui nume care jigneste un player se va sanctiona cu Ban Permanent pe contul respectiv si la scurt timp , stergerea contului .
(6) In cazul unui caracter creat cu un nume asemanator altui jucator deja existent , se va schimba numele caracterului sau player-ul va fi anuntat ca sa isi stearga caracterul . Daca jucatorul respectiv refuza sa stearga caracterul , se va sanctiona cu Ban Permanent sau schimbarea numelui caracterului indiferent daca jucatorul si-a dat consimtamentul sau nu .

ART.2 CONTUL DE PLAYER

(1) Conturile dv. nu sunt responsabilitatea membrilor staff , drept urmare , fiecare trebuie sa aiba grija de contul lui .
(2) Fiecare player are obligatia de a avea grija de propriul cont , nefiind ajutat in caz ca jucatorul respectiv ofera contul altui jucator .
(3) Este de datoria fiecarui jucator sa se asigure ca datele contului sau sunt in siguranţa. Impartaşind aceste date cu altcineva inseama a incalca regulile de securitate ale regulamentului conform Art.4 . Incalcarea Art.4 te va face direct responsabil pentru orice dauna ti se va cauza din oferirea contului .
(4) Conturile nu se pot sparge . Orice cont furat , este furat datorita dv. si neglijentei dv. de a da contul / de a folosii soft-uri de tip keylogger sau de a folosii aceleas date de logare pe mai multe servere .
(5) Un membru staff nu va cere niciodata datele de logare , aveti grija cui oferiti datele de logare , riscati sa il pierdeti .
(6) Administratorii pot intervenii in anumite furturi de conturi , atunci cand cel care a furat are prea multe abateri de la regulament , contul furat atat cat si conturile respectivului jucator care a comis acest fapt , vor fi Banate Permanent .
(7) Administratorii mai pot intervenii atunci cand jucatorul respectiv, a realizat un furt masiv de 2-3-4 conturi de la 2-3-4 persoane diferite .
(8) Un jucator nu are voie sa abuzeze de conturi excesiv (free pvp level 1, 15, aceasta actiune duce la ban permanent/determinat pe conturile respective.
(9) Din data de 17.11.2020 echipa Metin2Legend nu mai raspunde si implicit nu se mai implica in recuperarea obiectelor imprumutate pe serverul de joc. Blocarea unui cont nu face exceptie la aceasta regula.
(10) Echipa Metin2Legend nu raspunde,nu aproba si implicit nu se implica in recuperarea itemelor pierdute la barbut. Performand aceasta actiune poate duce la banarea conturilor din ambele terte. Odata performand aceasta actiune ai luat la cunostinta aceasta regula si te-ai deplasat pe cont propriu fara a dispune de ajutorul echipei in problema aparuta.

ART.4 SECURITATE

(1) Fiecare jucator trebuie sa se asigure ca fiecare parola care o foloseste pe server , nu a mai fost folosita si in alt loc , pentru a prevenii furtul sau spargerea contului .
(2) Fiecare jucator nu trebuie sa aibe incredere in alt jucator cu datele sale de logare . De cele mai multe ori , acest lucru duce la furt-ul contului .
(3) Fiecare jucator nu trebuie sa foloseasca aplicatii / programe date de alti jucatori , mintind ca sunt hack-uri de yang sau MC , riscati sa fie Keylogger si sa va sparga toate conturile .

ART.5 EVENIMENTE

(1) Jucatorii trebuie sa respecte desfasurarea fiecarui eveniment , fara sa aduca injurii sau pareri jignitoare asupra evenimentului .
(2) Indiferent de premiul evenimentului , unui jucator nu ii este permis sa aduca pareri jignitoare la adresa evenimentului sau membrului staff care administreaza evenimentul .
(3) Fiecare jucator are obligatia de a isi alege cuvintele cu grija atunci cand participa la un eveniment . Daca jucatorul respectiv nu este multumit de eveniment sau premiu , trebuie sa se retraga in liniste .
(4) Este interzis sa deranjezi un eveniment care este in curs de desfasurare sau urmeaza
(5) Sanctiuniile pentru incalcarea punctelor (1), (2) , (3) , (4) din Art.5 sunt Blocarea Chatului , Ban Temporar 

ART.6 RECLAMA UNOR JOCURI SAU SERVERE

(1) Fiecare jucator are obligatia de a nu mentiona sau discuta despre un alt joc sau server , acest lucru poate duce la Blocarea Chatului sau Banarea Temporara a contului .
(2) Reclama intentionata a altui server sau joc se sanctioneaza cu Ban Permanent tuturor conturilor respectivului jucator .
(3) Reclama prin orice alta metoda , ca : Numele Magazinelor , Breslelor etc . poate duce de asemenea la Ban Permanent .
(4) Defaimarea serverului ,a echipei jocului si nu in ultimul rand a jucatorilor se pedepseste cu blocarea conturilor de joc intr-un interval de 7 zile - permanent (IP). Reclamatiile se pot face pe forum! Ne place sa ne rezolvam problemele in liniste.


ART.7 COMERTUL | INTRE SERVERE SAU PE BANI REALI

(1) Schimburile yang/iteme/cont joc pe bani reali sunt ilegale, se sanctioneaza cu Ban Permanent .
(2) Este interzis sa specificati numele altui server pe striga & chat-ul general atunci cand doriti sa efectuati un comert intre servere
(3) Daca in momentul unui comert pe serverul metin2legend primiti scam de la jucatorul x,y,z va rugam sa faceti dovada video sau screenshot!, pentru ca, cu aceasta dovada il putem penaliza (amenda) pe jucatorul respectiv care nu s-a tinut de cuvantul dat in comertul gestionat. (REGULA NOUA)
(4) Fara prezentarea unei dovezi clare si concrete prin intermediul videoclipurilor sau a screenshoturilor nu va putem ajuta! (REGULA NOUA)
(5) Penalizarea jucatorului care a gestionat teapa/scam-ul este in functie de caz!: 1. Ban 7 zile, 2. Ban 14 zile, 3. Ban 30 de zile , (REGULA NOUA)
(6) Daca doriti sa faceti comert pe server-ul nostru va rugam sa va folositi de intermediarii nostri [INT]Lefty, [INT]BigBo0sSx, pe care-i veti gasi in lista de staff!, Totodata [GA]Beebo & [GA]Magic59 va pot ajuta in lipsa lor sau helperii online!. Pentru a contacta un intermediar va rugam sa le scrieti pe joc/pagina/grup/discord. Daca veti primi scam/teapa in comertul dvs se va aplica punctul (3) & (4) (REGULA NOUA)
https://www.facebook.com/Metin2Legend.org
(7) Este interzis donarea unei sume de bani reali pe server-ul x,y,z pentru iteme,cont,yang pe server-ul metin2legend(REGULA NOUA)
(8) In momentul in care ai oferit un item/obiect de buna voie jucatorului X,Y,Z, ai luat la cunostinta regulamentul serverului & ti-ai asumat pe propria raspundere orice factor de risc in cazul in care jucatorul X,Y,Z nu iti inapoiaza itemul,obiectul respectiv.
(9) In timpul comertului jucatorii X,Y sunt obligati sa porneasca dovada video de la inceputul comertului facut pana la sfarsitul lui. Intrucat si intermediarul este necesar sa prezinte dovada video la intermedierea asistata!. Acest lucru este necesar si obligatoriu in cazul unui scam

ART.8 HACKING, DECRIPTARE & TRIŞAT (CLIENT DE JOC)

(1) Nu permitem utilizatorilor, in cadrul posibilitaţilor tehnice şi operaţionale disponibile, participarea la joc şi serviciile oferite, cu metode hacking, decriptare client sau alte mijloace de trişare şi abuz.
(2) Softuri, configuraţii maliţioase sau decriptari, sunt nepermise şi detectabile.
(3) Singura sancţiune stricta pentru astfel de activitati, este Ban Permanent IP .
(4) Metin2Legend.org isi rezerva dreptul de a tine dovada contra-dictorie (SS & Video) pe un termen de 7 zile consecutiv. Dupa aceste 7 zile dovada se va sterge automat.
(5) Metin2Legend iti rezerva dreptul de a nu oferii dovada contra-dictorie (SS & Video) jucatorului aflat in cauza. Acest drept ramane la decizia echipei

ART.9 JIGNIRILE & INJURIILE

(1) Este interzis a se trimite mesaj privat , sau prin orice sistem de mesagerie a jocului care contin insulte, jigniri . De asemenea jignirile si aluziile de natura jignitoare/ofensatoare aduse altor jucatori sunt strict interzise. Pentru limbaj, sancţiunea consta in Blocare Chatului sau Banarea Temporara in functie de gravitate.
(2) Limbajul public indecent intre jucatori ce susţin a fi prieteni, se sancţioneaza cu Blocarea Chatului.
(3) Jigniriile si Injuriile exagerate asupra unuia sau mai multor jucatori , poate aduce sanctiunea de  Mute preventiv 12h-24h & Ban preventim 1z
(4) Jignirile si injuriile aduse asupra staff-ului se pedepseste in functie de gravitatea acestuia. - Mute 24H, (2): Ban 3-7 zile (3): Ban permanent
(5) Orice dovada postata trebuie sa continta toata conversatia de la cap la coada!, Altfel nu se va lua in considerare reclamatia facuta (REGULA NOUA)
(6) Dovada postata trebuie sa contina tot ecranul (screen-shoot), intr-un cat sa se vada ORA/DATA/ si numele serverului (REGULA NOUA)
(7) Reclamatiile care contin ,,pl,fmm,nm..etc'' injuraturi,insultari cu caractere prescurtate NU se vor lua in considerare. (REGULA NOUA)


ART.10 AMENINTARI

(1) Amenintarile la viata reala care au inceput pe acest server si au fost continuate pe o retea de socializare sau alta metoda de comunicare , vor fi sanctionate cu Ban Permanent .
(2) De asemenea, daca aceste amenintari au fost grave si au continuat , vom contacta Autoritatile si le vom oferii toate detaliile necesare pentru anchetarea persoanei respective .

ART.11 FURTUL DE ITEME

(1) Administratorii , respectiv membrii staff , nu intervin in recuperarea itemelor daca acestea au fost furate (negot, inselatorie)
(2) Administratorii au obligatia de a sanctiona persoana acuzata de furt in cazul in care intermediarii au primit scam la intermediere, daca exista dovezi in acest sens .
(3) Doveziile trebuie sa fie pe baza unor print-uri care sa contina (data/ora/serverul) - toate aceste sunt afisate sub mini-map!

ART.12 COMPORTAMENTUL CU ECHIPA

(1) Jucatorii NU AU DREPTUL sa testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau sa-i traga la raspundere! Asta se considera "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] in funcţie de membru staff şi de gravitate. in cel mai rau caz Ban Temporar intre 24h si 3 zile !
(2) De asemenea cand apelaţi la un membru staff nu folosiţi limbaj gen "wa,ba,alo,wei,etc" .Dupa ce aţi salutat membrul staff puneţi direct intrebarea,nu mai aşteptaţi sa va raspunda la salut.
(3) Urgentarea echipei. Unele raspunsuri necesita ceva timp. Ne bucuram de o participare intensa dar totuşi nu putem garanta raspunsuri prompte din mesageria privata(PM). Grabirea echipei nu ajuta la nimic, riscand chiar blocarea chatului. Va rugam sa conştientizaţi faptul ca nu sunteţi singurii jucatori ce solicita informaţii şi sprijin. De asemenea nu orice mesaj merita un raspuns.
(4) Se sancţioneaza cu Ban Temporar comunicarea prin Magazin / Magazin Offline privind contestaţia blocarii chatului. Orice jucator are dreptul la contestaţie, excepţie facand cel precizat.
(5) Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atat pe forum cat şi joc), pot duce la blocarea permanenta a respectivilor jucatori. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de proba impotriva dumneavoastra in cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta daca mai tarziu veţi spune ca a fost o gluma.
(6) Postarea discuţiilor purtate cu membrii echipei de suport / staff (ticketele,livechat) fara acordul scris al adminului/operatorului respectiv, se sancţioneaza direct cu blocarea contului.

ART.13 BUG SAU EROARE

(1) Fiecare jucator este obligat sa anunţe imediat descoperirea greşelilor de pe server sau comunitate.
(2) Exploatarea acestor greseli nu duce decat la Ban Permanent.
(3) Daca observi ca primeşti unitaţi sau bunuri mai multe decat in mod normal, nu ai voie sa exploatezi faptul acesta şi trebuie sa anunţi greşeala. Contactati un Membru Staff si explicatii problema si cum se formeaza. Daca vedeti persoane utilizandu-se de aceste greseli / buguri , raportatile cat mai rapid .
(4) Este interzisa exploatarea bug-urilor (erorilor) şi/sau a greşelilor in scopuri proprii.
(5) Este interzis adaugarea a 2,3 sau mai multe conturi de catre un jucator in Turnul Demonilor.
ℹ️ Acest lucru poate duce la ban permanent pe conturile respective pentru exploatarea de bug-uri.

ART.14 ALTE PRIORITATI DIN REGULAMENT & SISTEME

(1) Modul PVP cu jucatori mai mici de nivelul 60 este interzis (Valea Seyroung - Locatia Orcilor), Daca jucatorul iti va face reclamatie, CONTUL tau poate fi BLOCAT timp de 24 de ore/3 zile/7 zile. - Daca acestia au o dovada video consistenta!
(2) Abuzul obsesiv de PVP , respectiv deranjarea unui jucator fara motiv intemeiat in timpul gameplay-ului este interzis si se penalizeaza cu blocarea contului de la 1 zi la 7 zile. (REGULA NOUA)

[AMENDAMENT]
(2) Atunci cand jucatorul X,Y,Z va mentioneaza ca mapa,ch-ul,locul de farmat ii apartine si va spune sa plecati , Echipa Metin2Legend.org va readuce la aminte ca nu sunteti obligat sa faceti asta !
Conform creatorului, METIN2 este un joc free unde suprematia este la putere in fiecare colt de regat sau loc de farmat / mapa necesara.


Metin2Legend.org isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul intern fara consentamantul zis in orice zi/luna, insa cu anuntarea acestuia in 3-5 zile de la modificarea lui.
Image
Locked