[SERVER UPDATE ] Sezonul Primaverii !

In aceasta sectiune vor aparea update-urile & imbunatatirile aduse serverului nostru.
Updates & improvements to our server will appear in this section.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 121
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Wed Mar 23, 2022 5:46 pm

Image

Bun venit primavara! Sezonul rece aproape ca s-a incheiat ,vremea insfarsit s-a dezghetat si totul a inflorit ! E timpul sa va prezentam un mic update chiar sub forma de eveniment ce l-am facut cu pasi marunti :
- S-au fixat cateva intrebari problematice de la evenimentul OX.
- Noi jucatori au fost adaugati in echipa jocului.
- S-a adaugat un nou fix pentru ai impiedica pe anumiti jucatori sa atace si sa se suie in mod repetat,abusiv pe mounti/cai.
- Aspectul jocului,al website-ului a inflorit. Template-ul,imaginea de login,terrain-ul jocului au revenit la culoarea lor plina de viata!
- Am pus la cale un eveniment nou care are ca tema Primavara si care va aduce noi costume/frizuri/animale de calarit/insotitori:
1) In toate hartile care au ca spawn pietre metin vei putea gasi aleatoriu pietrele Cristalul Padurii. Acestea vor avea acelasi drop ca pietrele normale.
2) In toate hartile care au ca spawn monstrii sefi , pe langa ceilalti obisnuiti veti putea gasi Albine de Padure , acestea se respawneaza odata la 30 minute in fiecare harta si deobicei se regasesc la teleporteri/in mijlocul hartilor.
Dropul lor este unul special : Costume si frizuri de cercetator care va ofera un bonus aleatoriu timp de 4 zile / Magie si Putere violet ce le puteti folosi doar pe obiectele de echipament propriu - nu se vor negocia!
3) In cadrul evenimentului Afacerea lui Uriel cu Pietre Hieroglifa a fost adaugat la magazinul acestuia : Cartea Comandantului si un mount nou: Rinocer 1 ce ofera +40 aparare pentru 15 zile. Acesta se crafteaza cu ajutorul medaliilor si pietrelor hieroglifa. In asa fel punem din nou in miscare cererea pentru medaliile de cal.

- A fost adaugat Inelul de Teleportare in ItemShop , acesta va ofera 14 locatii diferite in care va puteti teleporta intr-o secunda si este valabil doar 15 zile calendaristice.
- Tot in ItemShop au fost adaugate Lingouri de aur dar in numar limitat pentru ca stim ca cerinta de yang este mare.
- Din nou in ItemShop in aceasta perioada ve-ti putea gasi Inelul Semiluna, 2 mounti noi si 2 animale de companie diferite pe tema Primaverii.
(Am pus putin accent pe ItemShop pentru ca la noi evenimentele saptamanale sunt rasplatite in Vouchere cu Monede Dragon si acestea sunt foarte comercializate de catre voi)
-Sigiliul Cal Negru pentru cei incepatori a fost mutat la reward-ul automat al Grajdarului pentru ca din ItemShop era cumparat in mod abuziv si nu mai erau comercializate medaliile de cal.
PS: Nu uitati sa inchideti clientele si sa le deschideti cu autopatcherul sau sa descarcati ultima versiune de pe website!

Imagini din joc:

Image
Image
Image
Image
Image

Locked