Sugestii serverspeed

În această secţiune veţi putea propune orice sugestie pentru îmbunătăţirea serverului.
In this section you will be able to post any suggestions for improving our server.
Locked
Wallerul
Membru M2L
Membru M2L
Posts: 3
Joined: Wed Oct 06, 2021 3:30 am

Tue May 03, 2022 7:12 pm

Salut eu sunt Waller si am niste sugestii care dupa parerea mea sunt binevenite pe svspeed ,ar face jocul mai distractiv.
1.Propun ca fulurile sa se bage normal fara delayul ala de 10 secunde pe toata durata sv speedului
2.Propun eventul cuferelor hexagonale sa fie activ pe toata durata svspeedului + cuferele sa aibe sansa sa iti dea si experienta cum era pe sv1.
3.Propun bombe de yang la generalul yonghan,beran setaou , pentru a fii multa bataie pe ei , si sa apara mult yang pe server ca sa mearga piata mai bine.
De ce propun asta? ei bine pe sv2 el fiind un pvm hard a fost scoasa bomba cu yang de la dragon si generalul yonghan iar asta a avut urmari majore asupra pietii dp sv2, chiar daca piata o facem noi jucatorii ,daca cererea scade si jucatorii tot produc consumabile etc, o sa scada foarte mult drept urmare daca comparam preturile la unele consumabile de la inceput de sv2 fata de perioada asta vom observa ca a scazut ,noroc ca s-au luat masuri din timp si s-au organizat evenimente cu tolbe cu yang ca sa nu moara piata.
4.Chiar daca s-a anuntat deja cand e dojangul de pe svspeed, ar fii mai distractiv daca odata la o saptamana intr-o duminica sa se organizeze un dojang fara premii sau king dar asta abia dupa ce vor aparea mai multi jucatori de lv mare ca sa se poata desfasura toate categoriile
5.Implementarea cufarului ucenic pe serverspeed.
6.Leul alb care ofera ca bonus exp sa fie disponibil in itemshop
Astea sunt sugestiile mele care dupa parerea mea ar face jocul putin mai distractiv
Locked