[21 Octombrie SERVER SPEED] Intoarcerea la ORIGINI!

Aici veţi descoperi toate noutăţile legate de Metin2Legend (TOATE VERSIUNILE VECHI)
Here you will find all the news related to Metin2Legend (ALL OLD VERSIONS)
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 33
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm
Contact:

Tue Oct 04, 2022 3:25 pm

Image
Asa cum probabil ati auzit si cum zvonul a tot circulat , da ... un server speed isi va face aparitia in aceasta luna.
"De ce faceti asta?"
Serverul Global gazduieste in momentul de fata cu succes aproape 1000 de jucatori conectati la orele de varf si aproape 3000 odata la 24 ore , deci putem spune ca nu asta e problema si ca poate am avut si zile cu mult mai proaste. Ei bine, serverul SPEED il facem pentru toti . De ce ? Pentru ca ne dorim sa resuscitam piata de obiecte si cum o sa facem asta o sa aflati voi mai jos iar in al doilea rand deoarece stim cat de draga va este experienta de inceput si cati dintre voi asteptati un nou privilegiu pentru a-i ajunge pe ceilalti jucatori care activeaza in momentul de fata.
"Daca joc acum voi avea ceva de pierdut?"
E o intrebare care va rascoleste pe toti si am tot primit-o dar evident ca raspunsul este NU. Joaca in continuare, farmeaza,fa-ti iteme si stai linistit pentru ca jocul nu se va incheia pentru caracterul tau. In perioada SPEED , toate conturile vechi vor fi blocate, ele vor exista in baza de date si nu ve-ti putea crea aceleasi caractere si conturi.. Acestea vor fi din nou deschise dupa ce perioada SPEED se va incheia.
DIFERENTE DE GAMEPLAY FATA DE SERVERUL PRINCIPAL:

- Dropul Pietrelor Metin/monstrilor/monstrilor sefi va fi crescut in cantitate si in sansa de drop cu 2-3x100 -> de exemplu daca la Piatra Metin de lv. 30 sansa sa pice 1x vrajeste obiectul este acum 20% pe serverul speed va fi 40% si vor putea pica chiar si 2x bucati . Asta se va intampla cu toate obiectele speciale pentru ca trebuie sa recunoastem acestea sunt cele mai importante in dezvoltarea unui caracter.
- Rata de reusita a obiectelor la + va fi cu +10% mai mare!
- Bonusul de rata la YANG/DROP/EXP/DUBLU YANG va fi de 50% .
- Recompensele misiunilor in Yang si Iteme vor fi mai mari.
- Dropul plantelor pentru potiuni va fi mai mare.
- Timpul de asteptare pentru SS/carti/biolog/cal va fi injumatatit.

* Pe scurt,caracterele vor putea evolua mult mai rapid in cele de 45 zile!

NOUTATI:
1) Sistem de stocare special in inventar
Vremea conturilor create doar pentru depozitare a apus! Pentru cei mai puternici farmeri , am adaugat acest sistem de stocare special ce va aduce caracterelor voastre un depozit portabil pentru obiecte direct in inventar. Aveti 3 pagini pentru carti/pietre/obiecte speciale/costume. Imaginea nu este facuta pe serverul nostru!
Image
2) Sistem de rank global
Am adus acest sistem pe serverul nostru pentru a-i premia si a-i scoate in evidenta pe cei mai buni jucatori . Inca nu am stabilit exact cum si in ce vor consta premiile dar asta ramane sa hotaram pe parcurs
Image
3) Costume & quest nou
Pentru un strop de culoare si avantajul unor costume noi, de facut in joc , evenimentul Florile Padurii va fi inlocuit pe serverul SPEED cu o misiune noua a lui BaekGo unde ve-ti putea obtine costumele si frizurile de mai jos.
Image
4) Sihastru Negru si Alb
Probabil ca le-ati mai vazut pe multe alte servere, dar au fost foarte cerute asa ca am zis sa va facem pe plac si o sa le adaugam si noi in ItemShop.
Image
5) Web Browser Upgrade
Fie ca donezi sau folosesti Jetoane Dragon, ItemShopul era un mic browser foarte folosit ce de curand a primit un upgrade cu care trebuie sa functioneze mult mai fluid. Nu va speriati de imagine,nu vor exista si pacanele :lol: .
Image







Image
Daca ai ramas pana la final inseamna ca esti jucator pe serverul actual GLOBAL si vrei sa stii despre ce este vorba!
Ei bine, asta e o idee destul de indrazneata care nu a mai fost pusa in aplicare sau gandita de nici-un alt server privat in aceasta noua metoda de repopulare cu serverele speed , insa noua ni se pare o idee foarte buna care credem noi ca ar resuscita din temeli piata actuala, sau mai bine spus noua piata de dupa serverul Speed.
Stim cu totii ca in momentul de fata piata este dominata in mare parte de obiecte upgrade si obiecte speciale ce se dropeaza la pietre metin,monstrii sefi si evenimente de drop care se cauta foarte mult la inceput dar cu timpul nu mai sunt asa folosite si se strang in cantitati mari, ei bine noi de aceste obiecte deja existentiale vrem sa scapam pe serverul actual GLOBAL astfel:

Obiectele de upgrade care se gasesc la monstrii cu usurinta de exemplu: Talpa de Urs, Piele de Sarpe, Coada de Scorpion, Panza de Paianjen ( cele uzuale de upgrade ) - vor fi eliminate fara ca jucatorii sa primeasca ceva in schimb.
Obiectele de cercetare pentru misiunile biologului(30-105) si pietrele +0,1,2,3 - vor fi eliminate fara ca jucatorii sa primeasca ceva in schimb.
Cartile competentei si cele de la Ziua Cartii - vor fi eliminate fara ca jucatorii sa primeasca ceva in schimb.
Obiectele speciale si aici facem strict referire la urmatoarele: Pergament binecuvantat, Pergamentul Exorcizarii & Citit Concentrat, Marmura Binecuvantata , Piatra Spiritului, Intareste Obiectul(verde,normal) , Boaba Zen, Pietrele +4 - vor fi eliminate dar in schimbul lor veti gasi Vouchere JETOANE DRAGON(1JD) in functie de valoarea lor de pe piata ,
EX: Image ** Valoarea lor pe piata a fost calculata in functie de pretul 1MD care costa 1.000.000 Yang. ( Voucher 100MD = 100KK )

Probabil ca acum o sa te gandesti ca in momentul de fata cu JETOANE DRAGON nu poti cumpara prea multe, dar dupa ce perioada Serverului SPEED se va incheia si conturile de pe GLOBAL vor putea fi din nou accesate , magazinul cu Jetoane Dragon va capata o noua forma , in el ve-ti gasi costume,frizuri,mount-uri,pet-uri,inelele si in general obiecte bazate doar pe timp ce sunt deja in ItemShop-ul normal.
EX: Image ** Pretul acestor obiecte va fi cu *25% mai mare in Jetoane Dragon decat pretul lor in Monede Dragon
Practic,daca ai stack-uri ca cele de mai sus acum pe GLOBAL dupa serverul SPEED vei avea Vouchere cu Jetoane Dragon care le bagi in cont si cu care iti poti cumpara obiecte din ItemShop(JD) fara sa donezi!
***PS! Toate Jetoanele Dragon actuale, facute la evenimentul de vara vor fi STERSE inainte de deschiderea serverului SPEED!
Cu restul itemelor ce nu sunt specificate mai sus nu se va intampla nimic.


Daca nu ai inteles inca, e vorba de obiectele de pe serverul actual GLOBAL, obiecte ce ne dorim sa nu existe pe noua piata cand perioada SPEED va fi incheiata si serverele se vor uni !
De exemplu tu daca pe global acum ai 200 de vrajeste si 200 de Pergament Binecuvantat , vei face pe Speed alte 200 de vrajeste si alte 200 de Pergamente, cand serverele se vor uni vei avea : 200 de Vrajeste(de pe GLOBAL - obiect ce nu s-a sters pentru ca nu e specificat nimic de el) + 200 Voucher cu JD(200 Pergamente Transformate pe GLOBAL acum in 200x Voucher cu JD ) + 200 de Vrajeste Obiectul (facute pe speed) + 200 Pergamente (facute pe speed)


/ LATER EDIT:
- La cerinta voastra si mai ales in avantajul vostru pentru a "prinde" un Weekend pe cinste , deschiderea serverului s-a amanat pentru Vineri - 21 octombrie ora 20:00 !
- Web Browserul jocului (cel care il foloseste ItemShop-ul) va fi upgradat la Chromium Embedded Framework .
- Cartile competentei si cele de la Ziua Cartii - vor fi eliminate fara ca jucatorii sa primeasca ceva in schimb. ( Resuscitarea pietii )
Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 0 guests