Evenimentul de Craciun 2022 ! - RO

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
In this section you will be able to post any Metin2 related guides.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 123
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Mon Dec 19, 2022 2:42 pm

Image
Dragi jucatori, serverul nostru va intampina si in acest an imbracat in straie de sarbatoare asa cum se cuvine in cadrul evenimentului de Craciun. Echipati-va conform traditiei,luati o gura de vin fiert si puneti-l la treaba pe micutul ajutor al lui Mos Craciun .. doar asa veti putea infrunta frigul. Evenimentul va incepe pe 19 Decembrie 2022 si se va incheia pe 3 ianuarie 2023 !

Desfasurarea Evenimentului:

- [EVENT DROP] Pe durata eventului monștrii vor dropa Sosete ca drop alternativ. Sosetele se pot atarna in Bradul de Craciun. Facand asta vei putea primi o recompensa ca si cadou! (vezi mai jos exemplul de drop) sau le puteti duce la Mos Craciun unde iti poti cumpara ceva din atelierul acestuia. Manusa Talharului sau obiectele cu sansa de drop nu influenteaza dropul acestora!

- [EVENT DROP] In toate hartile veti putea gasi intre 1-6 Metine - Om de Zapada & Cadou de Craciun la interval de 50-90 minute care vor dropa 100% 1x Soseta de Craciun + dropul normal al unei pietre metin de acelasi nivel.

-[Micul ajutor] Pe toata durata evenimentului Mos Craciun iti va oferi aleatoriu un mic ajutor: Sigiliu Bambi ce iti va oferi +2000 PV si +25 atac sau Sigiliu Mr. Pinguin ce iti va oferi +2000 PV si +10 miscare si +20 aparare timp de maxim 4 ore fiecare.

-[O bautura calda] In fiecare zi , cand te simti infrigurat dute pana la Mos Craciun sa te serveasca cu o bautura calda ce te va ajuta sa prinzi puteri noi! Aceasta iti va imbunatati atacul si viteza de miscare.

- [Cuferele Iernii Eterne] Elfii s-au jucat cu uneltele Mosului si au reusit sa transforme cuferele clar de Luna in Cuferele Iernii Eterne... Diferente este ca in aceste Cufere obti mai multe obiecte ba chiar si Vouchere cu Monede Dragon sau Inelul Bucuriei. Acest eveniment il vom organiza aleatoriu in aceste doua saptamani si le vom anunta pe facebook,joc,discord sau calendarul cu evenimente.

-- [HAPPY HOUR!] In anumite zile din cadrul evenimentului de Craciun,vom mari de 2x rata de drop a Sosetelor comform calendarului din Joc. [click pe Mos Craciun]

Drop Sosetelor de Craciun (Brad de Craciun):
Image
Puteti obtine o multime de obiecte valoroase,printre care: Voucher cu Monede Dragon, Metal Magic, Sigiliu Phoenix,Cufar ajutor de inceput , Costume si frizuri de Craciun cu cel putin un bonus aleatoriu,etc..

Metinele Om de Zapada si Cadou de Craciun
Image
Pe langa dropul sosetelor, acestea au fix acelasi respawn si drop ca pietrele metin normale de acelasi nivel cu ele. Acestea se spawneaza in locuri asemanatoare cu pietrele metin normale la interval de 50-90 minute.

Atelierul lui Mos Craciun
Image
Asa cum ai auzit,in cadrul acestei editii de Craciun poti face rost de 2 insotitori (pet-uri) si un animal nou de calarit (mount). Poate cadourile din sosete nu te multumesc,nu?

Event quest
Image
Ajuta-l pe Mos Craciun sa-si gaseasca Puiul de Ren ratacit pe muntele Sohan , acesta zice ca unul din spiridusii lui l-ar fi vazut capturat de grupul lui 9 Cozi ! Daca faci aceasta misiune Mos Craciun iti va da un Sigliu cometa ce il vei putea calari

HAPPY HOUR
Image
In anumite zile din cadrul evenimentului de Craciun,vom mari de 2x rata de drop a Sosetelor comform calendarului din Joc.

Roata destinului
Image
E mai norocoasa ca niciodata! Invarte Roata Destinului unde cu 250 monede dragon ai un castig garantat sau cu putin noroc premiul cel mare:
Vrajeste Obiectul PRO


ItemShop
Image
In aceasta perioada in Itemshop gasiti reduceri cuprinse in 10 si 25% la diverse articolele , roata destinului si nu in ultimul rand obiecte speciale acestei sarbatori!


# Avand in vedere ca evenimentul de drop va fi activ aproape 2 saptamani bune,vom face o pauza de la alte evenimente suplimentare de drop astfel incat sa nu stricam piata!
Locked