Regulament [GM] Game Moderator

[RO]În această secţiune veţi putea discuta orice problemă întâlnită pe Metin2Legend
[INTERNATIONAL] In this section you will be able to discuss any issues you encounter on Metin2Legend
Locked
User avatar
[GA]Blumix
Administrator
Administrator
Posts: 890
Joined: Mon Feb 11, 2019 7:29 pm
Contact:

Wed Aug 09, 2023 8:55 pm

Prezentul regulament este pentru functia de [GM] Game Moderator iar acesta se impune
persoanelor promovate in acest cadru si necesita respectarea regulilor impuse
.

Regulamentul initial ofera persoanei [X] in cauza promovat la grad-ul de [GM] Game Moderator
sa detina 1/2 conturi secundare de jucator cu strictul necesar sa respecte intreg regulamentul.

Abaterea de la acest regulament duce la: Banarea conturilor per IP detinute pe o perioada de 30 de zile, Excluderea din aceasta functie cu efect imediat, Orice aplicare pe viitor in alte functii asemanatoare (H,INT,MOD], sunt respinse in totalitate.

Persoana in functie promovata la gradul de [GM] Game Moderator trebuie sa respecte:
1. Activitatea necesara pe contul de [GM] Game Moderator este obligatorie in timpul activitatii
contului secundar de jucator indiferent de orele petrecute online.
2. Participarea la evenimente, ajutor in functie cat si suport in cauza pe paginile oficiale Metin2Legend este obligatorie (Discord, privat, server)
3. Contul secundar de jucator este un simplu cont ca oricare alt cont in stare creat si detine fiecare drept de jucator normal (PVP, PVE, PVM, PARTICIPAREA LA EVENIMENTE, S.A.M.D).
4. [GM] Game Moderator aflat pe contul secundar de jucator detine dreptul de a emite o reclamatie contra altui jucator in cauza cu exceptia in care reclamatia emisa trebuie examinata de catre un alt GM/GA/MOD pentru aplicarea penalizarii.
5. Reclamatia emisa de catre [GM] Game Moderator aflat pe contul secundar de jucator trebuie sa fie conform regulamentului intern iar acesta se va supune fiecarui reguli impuse de catre Metin2Legend fara nici o exceptie adaugata.
6. Daca [GM] Game Moderator-ul aflat pe contul secundar de jucator daca va detine reclamatii viitoare, acesta nu detine dreptul de a aproba / respinge reclamatia in cauza. Reclamatia trebuie examinata doar de catre un alt GA/GM/MOD


Mentiune: [GM] Game Moderator NU detine comenzi avansate iar in acest context nu se poate folosi pentru alte prejudicii ilegale. Strictetea contului permite doar BAN/MUTE/KICK care sunt oferite
doar pe baza de dovezi (SS-uri, Video) unde obligatia acestuia este sa pastreze dovada minim 5 zile de la aplicare pe jucatorul X.
Image
Locked