Evenimentul de Halloween 2023 !

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
In this section you will be able to post any Metin2 related guides.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 123
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Mon Oct 23, 2023 8:16 am

Image
Buhuhuhuuu! Editia cu numarul 6 a evenimentului de Halloween incepe in aceasta saptamana! Dupa atata timp suntem siguri ca nu va mai sperie nimic dar voi tot trebuie sa profitati de acest eveniment! Vom posta in curand mai multe detalii. Evenimentul de Halloween va incepe pe 23.10.2023 si se va incheia pe 01.11.2023.


Desfasurarea Evenimentului:


- Intre 23 Octombrie si 1 Noiembrie de la ora 10:00 dimineata In toate hartile veti putea gasi intre 4-6 Metine Dovleac care vor dropa aceleasi obiecte ca Pietrele Metin normale dar vor avea sansa sa dropeze Seminte de Dovleac. Cu 1x Seminte de Dovleac te poti duce in oras la Jack capul de Dovleac pentru ca el iti va oferi o recompensa in schimb. (vezi mai jos exemplul)

- Pe toata durata evenimentului Jack, capul de Dovleac iti va oferi Sigiliu Boney cu care vei putea chema in ajutor , in fiecare zi timp de 4 ore pe Boney , cainele Schelet ce iti va oferi +1500 PV si +10% daune marite de atac.

- Intre 29 si 31 Octombrie incepand cu ora 00:00 noaptea , toti monștrii vor dropa Dovleac de Halloween ca drop alternativ, odată activat, dovleacul, îți va oferi instantaneu: 300 PV & 100 PM. Dovleacul de Halloween poate fi transformat intr-un Cufar de Halloween folosind o Bagheta Magica,aceasta poate fi dropata la monstrii sefi si metinele de nivel apropiat tie , +/- 10 nivele. (vezi mai jos exemplul de drop)

- In cadrul Tarabei cu Dovleci puteti face un inel semi-luna extrem de puternic , mount & pet nou specific acestei sarbatori.

- Pe toata durata evenimentului,in ItemShop vei putea gasi gratuit sigiliul PorpHyreus - unul dintre cei mai frumosi si rari cai purpurii aranjat impodibit cu straie de Halloween. Acesta va va oferi 3% tare impotriva monstrilor timp de 3 zile si puteti ataca de pe el. El se poate lua o singura data si nu se poate negocia. Poze cu el puteti vedea mai jos.Drop cufarului de Halloween:
Image
Din acest cufar,puteti obtine o multime de obiecte valoroase,printre care: Voucher cu Monede Dragon, Perle, Sigiliu Cap de Dovleac ,Pergamentul Fierarului, Costume si frizuri de Halloween cu cel putin un bonus aleatoriu,etc..

Metinele Dovleac
Image
Pe langa dropul semintelor de dovleac, acestea au fix acelasi respawn si drop ca pietrele metin normale de acelasi nivel cu ele. Acestea se spawneaza in functie de harta la interval de 20-30 minute.

Jack Dovleacul si Semintele Magice
Image
Semintele Magice se pot dropa intre 23 Octombrie si 1 Noiembrie din Dovlecii de Halloween.

Taraba cu Seminte de Dovleac
Image
Inel semi-luna , mount & pet nou!

Sigiliu Boney
Image
Valabil doar 4 ore dar il poti imprumuta din nou , a doua zi dupa 24 ore.

ItemShop
Image
In aceasta perioada in Magazinul nostru de Obiecte veti putea gasi obiecte NOI specifice acestui eveniment dar si reduceri la diverse articole.
Locked