[editia III] Evenimentul de Halloween(2020)

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 95
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Fri Oct 23, 2020 5:29 pm

Image
Editia a III a evenimentul de Halloween a sosit! E timpul sa speriati monstrii acestor teritorii costumati in haine si masti infricosatoare dar si ajutati de un prieten de nadejde in aceasta perioada. Evenimentul de Halloween va incepe pe 24.10.2020 si se va incheia pe 07.11.2020.

Desfasurarea Evenimentului:

- Pe durata eventului monștrii vor dropa Dovleac de Halloween ca drop alternativ, odată activat, dovleacul, îți va oferi instantaneu: 300 PV & 100 PM. Dovleacul de Halloween poate fi transformat intr-un Cufar de Halloween folosind o Bagheta Magica,aceasta poate fi dropata la monstrii sefi si metinele de nivel apropiat tie , +/- 10 nivele. (vezi mai jos exemplul de drop)

- In toate hartile veti putea gasi intre 4-6 Metine Dovleac care vor avea sansa sa dropeze Seminte de Dovleac. Cu aceste Seminte de Dovleac te poti duce in oras la Jack,capul de Dovleac pentru ca el iti va oferi o recompensa in schimb. (vezi mai jos exemplul)

- Pe toata durata evenimentului Jack, capul de Dovleac iti va oferi Sigiliu Boney cu care vei putea chema in ajutor , in fiecare zi timp de 4 ore pe Boney , cainele Schelet ce iti va oferi +1500 PV si +15 Valoare de atac.

- Daca ai intre lv.30 si lv.60 dute in oras si ajuta-l pe Jack,capul de Dovleac! Acesta a pierdut o bucata dintr-o harta in timp ce era atacat de monstrii din valea orcilor. Daca il ajuti, ve-i primi Sigiliul Porphyreus,unul dintre cei mai frumosi cai,purpurii ce iti va oferi un bonus de 20% monstrii timp de 7 zile.


Drop cufarul de Halloween:
Image
Din acest cufar,puteti obtine o multime de obiecte valoroase,printre care: Voucher cu Monede Dragon, Metal Magic, Sigiliu Cap de Dovleac,Cufar ajutor de inceput , Costume de frizuri de Halloween cu cel putin un bonus aleatoriu,etc..

Metinele Dovleac
Image
Pe langa dropul semintelor de dovleac, acestea au fix acelasi respawn si drop ca pietrele metin normale de acelasi nivel cu ele. Acestea se spawneaza in functie de harta la interval de 20-30 minute.

Obiecte noi
Image
Asa cum ai auzit,in cadrul acestei editii de Halloween vei putea face rost de 4x animalute de companie,2x mount-uri si Inelul-semiluna. Beneficiile acestora va trebui sa le descoperi singur de la questul din joc.

Event quest
Image
Daca ai lv intre 30 si 60 ai ocazia sa te ocupi de misiunea oferita de Jack,dovleacul. Va trebui sa-i cauti o bucata de harta la Orkul Sef. In schimbul acestui privilegiu el iti va da Sigiliul Porphyreus(+20 impotriva monstrilor timp de 7 zile)

Roata destinului
Image
Invarte Roata Destinului unde cu doar 100 monede dragon ai un castig garantat sau cu putin noroc premiile cele mari:
Cufar 400 Vrajeste / Costum Tuxedo pvp / Sigiliu Xelexna pvp / Voucher cu monede dragon


ItemShop
Image
In aceasta perioada in Itemshop gasiti reduceri cuprinse in 15 si 35% la toate articolele , happy hour la cumpararea monedelor dragon si nu in ultimul rand obiecte speciale acestei sarbatori!
Locked