Evenimentul de Craciun [ 2020 ]

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
In this section you will be able to post any Metin2 related guides.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 126
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Thu Dec 24, 2020 8:26 pm

Image
Dragi jucatori, serverul nostru va intampina si in acest an imbracat in straie de sarbatoare asa cum se cuvine la cea de-a 3-a editie a evenimentului de Craciun. Echipati-va conform traditiei,luati o gura de vin fiert si puneti-l la treaba pe micutul Bambi , ajutorul lui Mos Craciun .. doar asa veti putea infrunta frigul. Evenimentul va incepe pe 23 Decembrie 2020 si se va incheia pe 3 ianuarie 2020 !

Desfasurarea Evenimentului:

- [EVENT DROP] Pe durata eventului monștrii vor dropa Sosete ca drop alternativ. Sosetele se pot atarna in Bradul de Craciun. Facand asta vei putea primi o recompensa ca si cadou! (vezi mai jos exemplul de drop) sau le puteti duce la Mos Craciun unde iti poti cumpara ceva din atelierul acestuia.

- [EVENT DROP] In toate hartile veti putea gasi intre 3-6 Metine - Om de Zapada care vor dropa 100% Sosete de Craciun.

-[Micul ajutor] Pe toata durata evenimentului Mos Craciun iti va oferi Sigiliu Bambi cu care vei putea chema in ajutor , in fiecare zi timp de 4 ore pe Bambi, renul lui Mos Craciun ce iti va oferi +1500 PV si +15% daune de atac mai mari.

-[O bautura calda] In fiecare zi , cand te simti infrigurat dute pana la Mos Craciun sa te serveasca cu o bautura calda ce te va ajuta sa prinzi puteri noi! Aceasta iti va imbunatati atacul si viteza de miscare.

- [Cuferele Iernii Eterne] Elfii s-au jucat cu uneltele Mosului si au reusit sa transforme cuferele clar de Luna in Cuferele Iernii Eterne... Diferente este ca in aceste Cufere obti mai multe obiecte ba chiar si Vouchere cu 50 sau 100 Monede Dragon.

-- [HAPPY HOUR!] In anumite zile din cadrul evenimentului de Craciun,vom mari de 3x rata de drop a Sosetelor comform calendarului din Joc. [click pe Mos Craciun]

Drop Sosetelor de Craciun (Brad de Craciun):
Image
Puteti obtine o multime de obiecte valoroase,printre care: Voucher cu Monede Dragon, Metal Magic, Sigiliu Phoenix,Cufar ajutor de inceput , Costume si frizuri de Craciun cu cel putin un bonus aleatoriu,etc..

Metinele Om de Zapada
Image
Pe langa dropul semintelor de dovleac, acestea au fix acelasi respawn si drop ca pietrele metin normale de acelasi nivel cu ele. Acestea se spawneaza in functie de harta la interval de 20-30 minute.

Atelierul lui Mos Craciun
Image
Asa cum ai auzit,in cadrul acestei editii de Craciun poti face rost de 2 insotitori noi si un animal nou de calarit. Poate cadourile din sosete nu te multumesc,nu?

Event quest
Image
Ajuta-l pe Mos Craciun sa-si gaseasca Puiul de Ren ratacit pe muntele Sohan , acesta zice ca unul din spiridusii lui l-ar fi vazut capturat de grupul lui 9 Cozi ! Daca faci aceasta misiune Mos Craciun iti va da un Sigliu cometa

Roata destinului
Image
E mai norocoasa ca niciodata! Invarte Roata Destinului unde cu doar 100 monede dragon ai un castig garantat sau cu putin noroc premiile cele mari:
Cufar 400 Vrajeste / Lingou 500kk / Inel putere mortala / Voucher 500 monede dragon/Cufar de sarbatoare / Sigiliu Lama Maro


ItemShop
Image
In aceasta perioada in Itemshop gasiti reduceri cuprinse in 15 si 35% la toate articolele , roata destinului si nu in ultimul rand obiecte speciale acestei sarbatori!# Nu uitati sa porniti Autopatcherul sau puteti descarca direct versiunea 2.4 de pe website-ul nostru!
Locked