Evenimentul de Paste 2022

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
In this section you will be able to post any Metin2 related guides.
Locked
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 121
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Sun Apr 10, 2022 7:15 pm

Image
Dragi jucatori, asa cum v-ati asteptat, ne pregatim de evenimentul Pascal al anului 2022. In cadrul evenimentului va asteapta o multime de costumatii / mount-uri de calarit / animalute de companie / Pietre metin Ou si nu numai .. multe din ele gratis,in fiecare zi ... pana atunci,nu mai pierdeti vremea si porniti autopatcherul clientului sa aveti la zi ultimele update-uri.

Desfasurarea evenimentului:

Evenimentul este unul destul de complex si dropul nu-l putem tine activ pentru 20 zile deoarece ar duce la dezechilibrarea pietii asa ca il vom imparti:


Intre 11 aprilie - 21 aprilie

- Iti poti lua de la Iepurasul de Paste animalul de companie Cooper ce iti va oferi +35 valoare atac si +1500PV timp de 8 ore pe zi
- Tot de la Iepurasul de Paste poti lua in fiecare zi : mountul de calarit Muffin ce iti va oferi un bonus aleatoriu timp de 8 ore pe zi.
Acesti doi prieteni ii puteti revendica in fiecare zi de eveniment.

Intre 21 aprilie - 1 mai
- In fiecare harta unde sunt pietre Metin (mai putin map1) vei putea sa gasesti intre 2-6 metine Ou/cu un respawn odata la 30 minute ce vor dropa garantat un Cos cu Oua de Paste ( vezi mai jos exemplu de drop) si vor avea sansa 50% sa dropeze un Ou Magic (vezi mai jos ce faci cu el)
- Pe toata durata evenimentului Monstrii Sefi si Pietrele Metin de la nivelul 35 in sus vor avea sansa sa dropeze Oua de Paste (vezi mai jos exemplu de drop)
- Iepurasului de Paste va avea un magazin independent de unde vei putea cumpara cateva obiecte speciale cu Oua Magice.
- [EVENT Suplimentar , al doilea eveniment de drop] Acest eveniment va fi activ in perioada 29.042022 - 1.05.2022 / intervalul orar 21:00 - 23:00 (ora Romaniei) cu scopul unui drop suplimentar cu Oua de Paste la toti monstrii de nivel apropiat cu caracterul vostru ( +/- 10 lv ) .


Exemplu de drop Ou si Cos cu Oua:
Image
Cosul cu Oua contine un drop total de 63 obiecte diferite.

Daca nu vrei sa folosesti Ouale Magice la magazin le poti deschide, ele vor avea si un drop:
Image


ItemShop:
Image
Asa cum te-am obsinuit,un cadou perfect ti-l poti face chiar tu! Poate ca nimeni nu s-a gandit la asta, asa ca trebuie sa o faci singur,nu ?
In aceasta perioada o sa gasiti in magazinul cu obiecte costume/sigiliu / mount premium special facute sa va ajute in aventura voastra pe serverul nostru.
In plus de asta, in perioada 29:04.2022- 01.05.2022 veti gasi reduceri de pana la 30% la diverse articole + mini evenimentul Happy Hour in care timp de o ora/zi anuntata de noi veti primi cu pana la 40% mai multe monede dragon.
Locked