BATALIA REGATELOR !

În această secţiune veţi putea posta orice ghiduri legate de Metin2.
In this section you will be able to post any Metin2 related guides.
Post Reply
User avatar
[GA]Magic59
Administrator
Administrator
Posts: 126
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:15 pm

Thu Sep 15, 2022 5:42 pm

Image
Info event:

In premiera organizam primul eveniment de acest gen Duminica, pe 18 septembrie de la ora 21:00 . Evenimentul l-am pus destul de bine la punct dar va rugam sa fiti indulgenti pentru ca este primul din aceasta serie si toata munca grea o lasam in baza sistemului automat. Organizarea evenimentului este una foarte simpla : Va puteti strange la Administratorul de Lupte (arcasul din cerc) si odata ce sunteti anuntat ca razboiul dintre regate a inceput puteti participa. Noi va recomandam sa va strangeti intr-un numar destul de mare si mai apoi sa surprindeti inamicii din arena pentru ca daca va duceti pe rand si muriti veti aduce scor negativ regatului vostru.

Arena de lupta :
Image
In partea stanga va fi afisata statistica de baza a luptei adica : Totalul victimelor in functie de regat si timpul ramas.

Premiul: Regatul castigator va primi rate cu +20% mai mari timp de 7 zile , adica un total de 50%. Jucatorul din regatul castigator care va avea cele mai multe victime va fi premiat automat cu 1x Voucher 1000 Monedeautomat de sistemul nostru.


Indicatii de baza :

-Nivelul minim de participare in aceasta lupta este de 65 si nivelul maxim de 105.
-Razboiul intre regate va avea o durata totala de 20 minute sau se va incheia la regatul care va face 1000 de victime.
-Fiecare jucator va avea dreptul la 6 vieti, odata ce acestea vor fi terminate va fi teleportat in oras si nu va mai avea dreptul sa participe.
-Chiar daca jucatorul cu cele mai multe victime isi pierde vietile si este trimis in oras acesta tot va fi recompensat cu premiul desemnat.
-Dupa ce razboiul se va incheia , Tinctura Regatelor nu va mai putea fi functionala timp de 7 zile pentru a-i impiedica pe cei care pierd sa profite de ratele bonus schimbandusi regatul.

Obiecte de echipament & iteme interzise:
- Costume si Frizuri atat din ItemShop cat si de la evenimentele de pe joc.
- Mounturi,pet-uri si cai atat din ItemShop cat si de la evenimentele de pe joc.
- Full-urile,Apa Young,Dovleci de Halloween precum si alte potiuni cu regenerare instanta de pv.
- Inelul Bucuriei si Putere mortala.


FOARTE IMPORTANT!
Actualizati-va clientul ruland AUTOPATCHERUL cu toate clientele inchise altfel va veti trezi in ziua respectiva ca nu veti putea participa.
Post Reply