Page 1 of 1

Programul de promovare prin streaming si video [ TikTok & Youtube ]

Posted: Tue Mar 28, 2023 7:19 pm
by [GA]Magic59
Image
Competitia si noile servere ce ne-au luat cu asalt in ultima vreme ne-au facut sa initiem un nou program de promovare pe platformele principale: TikTok si Youtube. Daca esti Streamer, Tiktoker sau Youtuber mai jos iti prezentam cateva avantaje pentru care ne-ai putea ajuta cu promovarea serverului.COD DE REFERRAL ( update 07.08.2023 )
Daca faci sau vrei sa faci streaming pe serverul nostru trebuie sa stii ca asta e doar o metoda suplimentara prin care poti atrage publicul sa stea pe live-ul tau si care iti poate aduce un venit in plus fie in bani reali fie in Monede Dragon.
Ca sa avem de castigat cu totii , ideea principala de la care vrem sa plecam este posibilitatea inregistrarii unui cont nou de jucator printr-un cod de recomandare facut special pentru persoanele ce activeaza ca si promoteri.
Astfel jucatorii incepatori care se inregistreaza prin codul vostru de referral primesc un pachet de inceput direct in depozit-itemshop ce nu poate fi negociat/mutat :
Image

Acest pachet este format in momentul de fata din 4x obiecte de echipament gata bonusate PVM si 1x Phoenix de Jad ce ofera 1500PV,5% monstrii si 10% exp.

Persoanele inscrise in acest program de promovare pot monitoriza evolutia celor care s-au apucat de server prin codul lor de referral direct dintr-un panou de control pus la dispozitie de noi pe pagina web.
Panoul va arata ca cel de mai jos si aici puteti monitoriza nivelul jucatorului , nivelul calului, timpul petrecut in joc.
Image

[UPDATE 15.08.2023] Cerinta este ca jucatorul invitat sa atinga nivelul 70, si 24 ore jucate.

* Evident ca jucatorii vechi & noi se vor inghesui sa-si faca cont indiferent de al cui este codul de promovare atata timp cat ei vor primi acel pachet de inceput.
* La plata vom tine cont de ip-ul jucatorului sa ne asiguram ca nu e inscris de doua ori.
* Pe serverul nostru minutele petrecute nu se aplica cand caracterul sta offline. Exista un check la 10 minute care verifica activitatea din joc.

Plata se va putea face in Monede Dragon sau in bani reali astfel :
Pentru fiecare jucator ce indeplineste aceasta cerinta vei fi platit cu 60 Monede Dragon.
Cod-ul de referral il pot obtine inregistrand un cont pe platforma de referral: https://metin2legend.ro/referral/login.php


Tik-Tok Live Image
Daca ai 1000 de urmaritori, iti place sa faci gaming si vrei sa ne promovezi serverul pe tiktok anunta-ne si apuca-te de treaba!
Cerinta minima este de 2 ore LIVE si baremul de plata este conform acestui tabel:
Image
Impactul total poate fi vazut dupa fiecare live facut si arata ca acesta:
Image
Si daca ai nevoie de un banner sa-l afisezi pe ecran in timpul live-ului il poti folosi/edita pe cel facut de noi!
Image

Youtube Video & Live Image
Ca si in cazul TikTok-ului , plata pe youtube functioneaza pe baza numarului total de vizionari facute la un Live sau Video dar abia dupa 2 zile de cand acesta a fost postat pentru ca platforma isi face mai greu actualizarile de date.
Tabelul de plata pentru Youtube:
Image
*Bineinteles ca si la aceasta metoda vom cere ocazional verificari sa ne asiguram ca vizitele nu sunt facute cu booti.

Gradul [YT] sau [TKT]
Daca iti doresti ca pe joc si discord sa primesti grad de Youtuber/Tiktoker e nevoie ca in prealabil sa vorbesti cu noi si intre timp sa faci 5 videoclipuri / live-uri pe serverul nostru.

Daca esti interesat si vrei sa incepi treaba cat mai repede, va trebui sa ma contactezi pe discord:
Image

Re: Programul de promovare prin streaming si video [ TikTok & Youtube ]

Posted: Thu Jun 22, 2023 8:27 pm
by [GA]Magic59
Image

UPDATE 22.06.2023 , cu o zi inainte de pornirea Serverului SPEED :

Ne-am chinuit toata ziua sa gasim o solutie prin care sa-i multumim atat pe jucatorii care se inregistreaza prin codul de referral cat si pe cei care nu stiu de el, deoarece
pe serverul Global codul de referral oferea un set de obiecte promitatoare avand in vedere ca serverul era la alt nivel si diferentele intre jucatori erau destul de mari .. dar aici nu am putut merge pe aceiasi idee deoarece acesta este un server nou , unde toti trebuie sa inceapa de la 0 si nu trebuie sa existe diferente majore intre jucatori iar daca nu faceam azi aceasta schimbare riscam sa fim huiduiti la deschidere pentru ca toti jucatorii ar fi cautat sa se inscrie prin codul de referral ...

Pe scurt diferentele vor fi urmatoarele:
Pe langa toate accesoriile +7 bonusate PVM si accesoriile de evolutie de la Fierar,

Echipamentul standard ce il vor primi toti jucatorii la inregistrare:
Costum cercetator 1500PV.
Palarie cercetator 10%tare impotriva monstrilor.
Sigiliu Cal Negru(grajdar) .


Echipamentul primit prin referral code va contine:
Costum cercetator PRO 1500 PV si +30 aparare.
Palarie cercetator PRO 10% monstrii si +30 atac.
Sigiliu leu Alb +30% experienta.


Toate obiectele au o valabilitate de 7 zile si ca bonusurile acestora sa va fie afisate corect trebuie sa aveti ultima versiune a clientului!
Referral code-ul asa cum am anuntat va putea fi folosit abia de sambata,24 iunie dupa ora 16:00.

Tot ce ne-am dorit este egalitate dar in acelasi timp sa-i si rasplatim pe cei care ne promoveaza serverul!